Anmeldelser av selskapet LLC Fizomed

Cyste

Folk er virkelig et veldig godt verktøy. Testet på slektninger og på seg selv. Prosessen er lang, men smerten går på kort tid. Følg instruksjonene!

Jeg har ikke lenger gallestein. Og jeg vil hjelpe dem som har et slikt problem. Det er et problem som ikke behandles med medisiner, og legene foreslår umiddelbart å slette, og deretter hvordan de skal leve - de tenker ikke på det, fordi det ikke er for dem å leve. Jeg prøvde mange ting, inkludert "folkemetoder" - dessverre, hvis de svake ikke virker, hvis nyrene og leveren flyr sterk, begynner jeg umiddelbart å føle. Her bodde fortsatt et dusin år. Fra fortvilelse kjøpte jeg Vesicurus, det var vondt å skrive godt. Jeg tror jeg vil prøve igjen, Gud velsigne ham med penger, jeg blir ikke fattigere. Jeg kjøpte den og begynte å bruke den, først trodde jeg at jeg igjen hadde kastet pengene bort. Langsomt skjelte meg selv for gullibility. Men etter ca 4 måneder (jeg husker ikke nøyaktig), føltes det som om jeg var mye bedre, jeg merket ikke en gang da det begynte å skje. Og bestemte seg for å gå til ultralydet. Og her er min overraskelse og glede - steinene ble mindre i antall og størrelse. Og "saken" har beveget seg raskere. Etter seks måneder ble min galleblærer generelt klar. Her er mine resultater. Tro det eller ei, det er din virksomhet. Vil du prøve...

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

- Innen 30 minutter

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

For en måned siden bestilte jeg en behandlingsenhet for gallestein. Nå bruker jeg det aktivt, ultralyd har ennå ikke gått, men jeg kan allerede merke en positiv effekt. Alvorlige smerter som jeg hele tiden opplevde merkbart gikk bort, steiner gjør seg til å føle seg bare fra tid til annen med bare mindre ubehag. Jeg kan endelig dømme bare etter behandlingsperioden, jeg håper virkelig at jeg vil kunne unngå kirurgi. Nå vil jeg gjerne uttrykke min takknemlighet til selskapets ansatte for kvalifisert rådgivning og normal levering av pakken via post. Takk

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

Bestilt et knepute fizomed-artro! Veldig fornøyd med resultatet, smerten ble løftet etter 5 dagers bruk! Betennelsene var borte på mindre enn en måned, og behandlingen i klinikken ga ingen resultater. Godt produkt!

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

- Innen 30 minutter

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

Før det enkleste prøvde jeg de mest publiserte stoffene, bads, urter, i hvert fall hva jeg kunne og hva som ble tilskrevet toi tok. Det hjalp, men ikke for lenge. Ubehagelige følelser gikk for en stund, så igjen var det nødvendig å søke en lege og prøve en ny behandling. Penger i løpet av denne tiden måtte jeg tilbringe nok. Jeg dro til et enkelt rom da en lege fra et militærhospital tilbød å kjøpe det. Ikke fra ham, men i noen apotek eller på nettsiden. Han personlig behandlet flere menn i forskjellige aldre. Som et resultat er jeg veldig takknemlig for både legen og den enkleste. Jeg tar ikke av i lang tid, det er praktisk, du trenger ikke å drikke noe, du ser ingenting under klærne dine. Den eneste "Men" jeg ventet på de første tre måneders forbedring, og jeg må bruke den til jeg helt blir kvitt de ubehagelige opplevelsene

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

- Innen 2 timer

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

Litt dyrt for meg, men verdt det. Mine ledd føles mye bedre etter fizomed-artro. Jeg kunne bruke salver hovedsakelig om kvelden, i løpet av dagen var det ubehagelig og det var ingen tid. Det var nødvendig å tenke at jeg kan bruke hele tiden. Derfor er en slik enhet veldig egnet for meg - under buksene er ikke synlige, behagelig å bære, ikke faller. Da jeg viste legen min etappe etter et halvt år, bekreftet han at effekten var god.

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

- Innen 30 minutter

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

- Innen 30 minutter

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

Vi er glade for at du er fornøyd.

Blant ulemper med Prostalong kan jeg nevne prisen. Det samme for et slikt belte, selv om det virker, vil jeg gjerne se en lavere pris. Jeg måtte grave fra sin pensjon til ham, men jeg var fornøyd. Og dette er det viktigste. Hadde noen måneder i henhold til instruksjonene. Det er viktig at effekten er synlig ikke bare for meg, men også for min kone. Hans store pluss er ingen allergier, irritasjoner, brannsår, kroppen tolererer det godt, selv i alderen

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

- Innen 2 timer

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

En utmerket enhet, spesielt det faktum at hvis du gjennomgår behandling med medisiner og undersøkelser i en god klinikk til en pris, ville det være dyrere. Jeg behandlet kneet etter ulykken. Forsøkt salven, de vanlige festebåndene, men det er ikke veldig praktisk. I Moskva bestilte jeg Artro og begynte å bruke den hele tiden, nesten uten å fjerne den, som angitt i instruksjonene, og som ledere i butikken forklarte meg. Den eneste og største ulempen er å ha på seg et og et halvt år. Spesielt hvis noe seriøst og kronisk, som meg. Men det sparer fra andre typer behandling.

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

Produkter kan ikke bare anbefales, men foreskrives av leger for behandling av nyrer. Jeg hadde en nyresvikt, jeg gikk regelmessig til hemodialyse, jeg var fast bestemt på å gå til slutten. Og ved et uhell så jeg en artikkel om et belte for å behandle nyrer, det ble skrevet godt og til og med for godt, nesten nye nyrer er rette. Først lo jeg, og da trodde jeg, men hva i helvete er ikke sjokkerende, jeg har ingenting å tape, det blir ikke verre enn å spise. Kjøpt. Og nå takk Gud, at jeg ble rådet til å kjøpe, ikke spare penger. Først var det ingenting, ingen effekt, jeg ønsket å ta den av og kaste den bort. Jeg ringte selskapet for å si at de var bedragere, men de anbefalte meg å svikte og så sverge. Kort sagt, det var først etter 6 måneder at jeg følte de første tegn på forbedring. Og det tok nesten 2 års kontinuerlig slitasje på beltet, og resultatet er - jeg går ikke til hemodialyse lenger. Men det er ikke alt. Jeg kjøpte et nytt belte og slitte det igjen, og jeg vil bære den til knoppene er som nye. Hvem har nyreproblemer, kjøp. Ikke spare penger for helsen din, pengene dine vil betale hundrevis.

Hvor raskt ble du kontaktet etter bestillingen / meldingen?

- Innen 30 minutter

Pris, tilgjengelighet og beskrivelse av varene (tjenestene) ble spesifisert riktig?

Var bestillingen fullført (levert) i tide?

Fizomed belte vurderinger

Adresse: Moskva, Ilmensky passasje, 1, bld. 6

Telefoner: +7 495 181-0878, 8 800 234-0874

  • Vika 04/12/2018

Jeg ser her meninger avvike. Her er min historie. Det var små nyresteiner. Revealed på tidspunktet for analysen for forverring av blærebetennelse. Legen sa at hvis du ikke bry deg, så kan du ikke gjøre noe. Så tok de meg til ambulansen i kolikk. De satt på sykehuset, foreskrevet behandling, det var mange piller, skudd. De tilbød å knuse av en laser, men jeg nektet, fordi en kjent medisin klarte at etter det må du gjenopprette nyrene. Etter utslipp begynte Fizomed-beltet å bli behandlet, den samme legen som ble anbefalt av veien. Behandlingen er lang, men bedre enn noen operasjon. Etter to måneder ble hun testet igjen, resultatene var allerede gode. Hadde et belte om en måned for videre profylakse. Verktøyet hjelper, men kroppen er forskjellig for alle. De samme pillene hjelper ikke alle like mye. Trenger å prøve, se på resultatet.

Andrew. Det er ikke nødvendig å skrive ubegrenset hva du selv ikke brukte og ikke forstod, selv om vi forstår deg - mange løgner og bedrag, spesielt innen medisin. I en viss grad har du rett. Paraffin er ikke verdt så mye. Men behandlingen er ikke paraffin og paraffinholdige liners, som behandles av selskapets patenterte bølgeteknologi. Igjen, du kjøper ikke paraffin, men resultatet av behandlingen. Resultatene er veldig gode. Gi den populære metoden for behandling, som gradvis vil ødelegge steinene i galleblæren. Selv om de skriver mye om det. Men når det kommuniserer med pasientene, viser det seg at de allerede har forsøkt mye å fjerne stein fra galgen (eller fra nyrene). Du kan si "har gått gjennom alle helvets kretser", men det er ikke noe resultat, og de venter på en operasjon for å fjerne galleblæren. De tilbys kun én vei - reseksjon eller til og med fjerning. Fizomed-selskapet er utvikler og produsent av terapeutiske terapeutiske apparater, nemlig medisinske og ikke symptomlindrende sykdommer, som mange medisiner gjør, og i tillegg har mange bivirkninger, les nøye instruksjonene. Og ikke alle metoder for behandling av folkemetoder er effektive og trygge, ikke alle. 20 år med nært kommunikasjon med pasienter ga oss mye informasjon om behandlingene de gjennomgikk. Brev kom i poser, hvor folk beskrev deres prøvelser. Utviklingen av russiske fysikere har hjulpet hundretusener av mennesker til å kvitte seg med alvorlige alvorlige plager. Og vi er stolte over det faktum at vi produserer enheter som hjelper mennesker uten skader, uten konsekvenser, på en tilgjengelig og effektiv måte å gjenopprette sin helse på. Gjenopprett! Fjern årsakene til sykdommen.

Vær seriøse venner! Vær så nydelig mot lignende kunngjøringer. Les endelig referansebokene om alternativ medisin. Du finner ikke engang et eneste faktum, fjerner stein fra nyrene med paraffin. Vær oppmerksom på produsentene i slike tilfeller (bedrag) for å skjule den nøyaktige sammensetningen av preparatet, slikke beltet i vårt tilfelle. 5000 RUBAS for paraffin er en skilsmisse! En kilo naturlig voks koster 16! Tider billigere Hvis noen har hjulpet samtidig bruk av andre stoffer, er det ikke en hemmelighet. Medisin er et kommersielt prosjekt! Drogprodusenter fra deg og vi trenger penger dumt! De fleste av anmeldelsene er troll. I 16 år går jeg bare til klinikken for undersøkelse. Jeg helbreder med folkemetoder og -midler. Vi har halvparten av landet til å forstå og praktisere dette. Tro ikke, les HLS! Beklager hvis noen fornærmet. Ta vare på deg selv.

Først flau det som paraffin så dyrt. Hvorfor, på grunnlag av at beltet skal koste så mye. Men da jeg ble overbevist om at dette er et gammelt verktøy, selges det offisielt i et apotek, det er detaljert informasjon fra spesialister, han ble interessert. Ved neste resept av legemidler av urologen spurte jeg om dette beltet. Det var bare en interessant mening. Legen under 60 år. Han sa at han kjenner dette beltet. Men det utelukker ikke medisiner i parallell med behandlingen med et belte. Siden han ikke var interessert i å selge dette belte eller annonsering, bestemte jeg meg for å ta det. Prostalg kan virkelig kjøpes både på apotek og på den offisielle nettsiden. Bestilt på nettstedet, begynte å ha på seg. For forsøkets skyld stoppet han med å ta medisiner. Som et resultat begynte beltet selvstendig å ha en helbredende effekt. Jeg har på seg denne dagen, og jeg tror at du må prøve alt. Spesielt det som ikke har kontraindikasjoner

Behandlingsresultater

Det er viktig for oss å vite nøyaktig din mening om vårt arbeid. Vi vil gjerne hjelpe deg!

Vi forstår at våre kunder vil være sikre på kvaliteten på tjenestene som tilbys og motta den mest komplette informasjonen om behandlingen.

I juni 2012 ble min venstre nyre veldig syk. For meg foreslo våre urologer å knuse laseren. Har allerede bestått legene, tester, men hvem som gjør en slik operasjon, gikk på ferie. Utsatt til september, og på den tiden leste jeg om belte i avisen "HLS" og bestemte meg for å kjøpe den. Jeg brukte den i et år. Nyrene sluttet å gjøre vondt og plutselig i år gjorde de seg selv igjen. 4. juni 2012 viste en ultralydsskanning 0,9 mm pebble på høyre 0,7 m og 1,1 cm. Etter 2 måneder hadde jeg smerter. Smerten var veldig sterk. 12/17/12 gjorde en ultralyd. Stenene reduserte 0,7 og 0,5 - 0,2 og 0,3 cm til venstre. 13/13/13 Ultralydet viste at det ikke var steiner til venstre, og det var fortsatt steiner på høyre side. Jeg brukte beltet i et år uten å ta av, bare når du skal vaske og vaske. I dag bærer jeg på helgene uten å ta av, men på hverdager tar jeg av i løpet av dagen. Takk så mye for beltet.

- Strebkova R.N., Naro-Fominsk

Velkommen! Shkirmak N.G. skriver til deg. For 3 år siden skrev jeg ut et fizomed belte for deg. Så hjalp han meg veldig godt, steinene ble knust og forlatt smertefritt. Nå, smerter i nyrene, steiner av begge nyrer, plager meg igjen. Vennligst send meg Fizomed belte midje størrelse 140 cm. Vennligst ikke nekte min forespørsel.

- Shkirmak NG, Krasnoyarsk territorium

Jeg har brukt Yunikov TD til Fizomed-beltet siden 1. april 2014. Takk for en fantastisk oppfinnelse. Jeg har bare et belte døgnet rundt når jeg tar et bad i 30-40 minutter. I begynnelsen, et eller annet sted i en uke, har de smertefulle smertene gått ned siden 20. april, jeg la merke til at urinen var gjørmete og glatte med en ubehagelig lukt, men alt gikk greit. I juli var urinen med blod som om angrepet i en krukke i bunnen av synlige sandkorn, men jeg følte meg ikke smerte. Jeg tror at dette beltet har smertestillende effekt. Etter innlagt behandling (2009) oppfylte hun alle avtaler og drakk urtete. Jeg gikk ikke til legene igjen og gjorde ikke ultralydet, etter brevet ditt tror jeg det er nødvendig å gjøre det. Jeg håper fullt på Fizomed-beltebehandlingen hvis du kan fortelle meg hvor mye mer du kan bruke beltet fordi uten det kan jeg ikke forestille meg livet. Takk for en så sensitiv holdning til folk! Takk så mye.

- Yunikova, ETC., Stavropol

Jeg Yury Vasilyevich Shevchuk, vennligst gi meg et svar, det vil si angi verdien av beltet ditt. Han fikk stor berømmelse blant våre folk i hele Perelebe-distriktet. Takk så mye.

- Shevchuk Yu.V., Saratov region

Kjære herrer! Jeg ber deg om å sende beltet Fizomed. Jeg bestiller det allerede 4 ganger. Min mann bruker et belte, hans nyrer hadde kaldt, iskias og beina hans var veldig smertefulle (åreknuter). Han begynte å bære et belte - smerter i bena hans stoppet, blodårene gjemte seg. Nyrer kom tilbake til normal. Jeg ber deg om å sende oss et belte. Takk på forhånd.

- Plekhanova G.I., Tomsk-regionen

Mange takk for beltet. Jeg hadde på seg 6 måneder og med nimal da jeg tok et bad eller en dusj. Og i dag gjorde jeg en nyre-ultralyd og var veldig fornøyd med resultatet. I høyre nyre er det ingen steiner, men det var 5 mm og mange små, og til venstre var det flere små, og det var 9 mm og mange små. Jeg trodde fra de første dagene i beltet, selv om noen lurte på dette, og nå skal de skrive beltet ut.

- Ilchuk LA, Yakutia

Velkommen! Det tok litt tid (ca. 7 måneder), da vi mottok et "fysisk-fysisk" belte fra deg. Jeg brukte det ikke selv, men jeg skrev det ut for min mor. Moren min var veldig plaget av smerter i nyrene, smerte forferdelige angrep, da vi gikk for en ultralydsundersøkelse, fant vi nyrestein opp til 3 mm i størrelse, hva skal jeg gjøre? Mamma er 69 år gammel, hun var ikke enig i å gjøre operasjonen, så jeg bestemte meg for å skrive ut Fizomed-beltet. Så snart jeg mottok det, begynte min mor å bruke den, etter omtrent 1 til 5 måneder begynte sanden å komme ut (hun urinerte i en krukke), og igjen tok det alvorlige smerter om to dager, og plutselig begynte stein å komme ut, smertene stoppet, etter en stund var alt igjen gjentatt, og så mange ganger kom mange steiner ut, sanden og nå går alt. Urinen pleide å være skitten og mørkblodig, nå har den blitt en normal lysegul farge, men mor tar ikke av beltet ikke i løpet av dagen, ikke om natten, bare når hun vasker, vi håper at steinene alle kommer ut, hennes tilstand har blitt bedre, hun har ikke blitt undersøkt med ultralyd Hun bor i landsbyen fra sykehuset i 100 km. I nær fremtid vil vi ta en undersøkelse og håpe på et positivt resultat. Takk så mye for alt.

- Aleksandrova T.I., Luza

Jeg ber deg om å sende beltet Fizomed. Jeg har allerede skrevet ut to belter, holdbarheten har nylig avsluttet mye. I en nyre ble steinen redusert og i den andre helt forsvunnet. Jeg har ikke det hele tiden, ellers ville alle steinene ha forsvunnet lenge siden.

- Zemita I.A., Arkhangelsk region

Hei kjære skaperne av beltet "Fizomed" Jeg forlot ultralydsrommet. Klar til å kysse alle du møter i sykehuskorridoren. Min glede har ingen grenser. Nyresteinene mine er borte. Jeg er 63 år gammel. Jeg hadde steiner i 7 måneder. Jeg hadde steiner i nyrenes tapet. Mine steiner er veldig sterke oksalater. Når, etter den første operasjonen, prøvde steinene vi tok ut, å bryte steinene med en hammer, kunne vi ikke. Jeg ville ikke ha hatt flere operasjoner siden de allerede hadde 4 syke hjerte og alder, og nå dannet steinene igjen etter operasjonen smertefritt oppløst Fizomed belte mirakel. Takk dr. Oppfinnere for dette mirakel og kowtow!

- Sinko GG, Krasnodar Territory

Da jeg skrev deg et brev som ba deg om å sende et belte, hadde jeg en annen stein, 7,2 med 5,0 og den andre 5,4 ved 3,0. steinene var skarpe, og smertene gikk til kramper, og hver gang jeg ble behandlet av legen min, en endokrinolog og sykepleier. Under angrepene steg sukkeren raskt. Jeg hadde allerede 11 steiner og mange senger. Da jeg fikk beltet, satte jeg det straks på. Jeg brukte den uten å fjerne den. Jeg syet meg selv samme sekund og forandret dem når jeg ble vasket. Nå tok jeg det av i en måned, som det var der i instruksjonen og det var skrevet - siden 10. mai har jeg slitt den igjen. Ultralyd gjorde i desember 2009, det var to steiner, størrelsen på 7,8 til 4,9 og den andre 6,9 ​​til 5,1. Da jeg hadde på seg beltet den 17. november, følte jeg en følelse i nedre rygg, som om en prikkende følelse, ble urinen mørk i farge og trang i blæren. Det var mye sand. I januar kom en stein ut, men det var absolutt ingen smerte i det hele tatt - 5,8 ved 7. Jeg følte bare et lite ubehag som angrepene alltid begynte. I mars kom en annen stein ut - 6,2 med 5,0, men det var ingen smerte. Jeg er veldig glad og glad for at jeg kjøpte et belte fra deg. Da jeg begynte å bruke den, gikk blodtrykket mitt ned. Mindre smerte i ryggen. Takk så mye for beltet ditt.

? Miroshnikova NS, Lipetsk-regionen

Velkommen! For noen år siden reddet du meg, jeg ba deg om å sende meg Fizomed-beltet og du sendte meg dette beltet, som da hjalp meg mye. Jeg skrev da at jeg har en vanskelig situasjon. Min sønn er ugyldig av 1. gruppe, barnet har cerebral parese, da hadde jeg steiner i begge nyrer. I høyre nyre 2,5, i den venstre nyren - 1,7 cm. Spesielt den rette nyre var spesielt smertefull. Jeg hadde et belte døgnet rundt. Mens du har på beltet, har ikke nyrene skadet seg. Og da jeg gjorde en ultralyd, viste det seg at i høyre nyre ble steinen 2 cm, i venstre side - 1 cm. Dette er bare et mirakel! Nå anbefaler jeg alle til dette beltet. Takk så mye!

? Fursova T.K. Kursk

Kjære Fizomed selskap. Jeg ber deg om å sende meg et fizomed belte, da jeg lider av urolithiasis, levetiden til beltet du sendte er over. Store koral steiner av begge nyrer - smuldret, jeg er fornøyd med deg, tusen takk for at du reddet meg. Men jeg er redd for at steinene kan vises igjen, da jeg er utsatt for denne sykdommen.

? Goncharov N.M., Belgorod region

Jeg vil takke alle forskerne med utviklingen av det fysiske beltet. I 2007 kjøpte jeg et belte fra deg og fjernet steiner fra en nyre (den eneste). Nesten en håndfull, ca 6 steiner. Etter var i dårlig stand. Kroppen var nesten slagget. Men takket være belte og selvfølgelig til min Herre Jesus, som viste meg den rette veien, dvs. kjøp din utvikling. Med beste ønsker og respekt for deg.

? Chipikova E.G., Engelsk

Kjære Fisomed-ansatte, takk for hjelpen du har gitt meg, jeg er ikke første gang du ber deg sende Fizomed-beltet. Jeg ber deg om å gjøre det enda en gang fordi, etter at jeg har båret på seg, hadde jeg fortsatt en 3,5-stent stein i min høyre nyre. kronisk kronisk pyelonefrit er tilstede. Før jeg hadde på dette beltet, hadde jeg steiner i begge nyrer. Til venstre - 4,2 til høyre - 4,9. nå bare rett. Tilsynelatende, ikke helt oppløst. Mens du hadde på beltet, var det ofte smerte, det var stadig dårlige urintester med nærvær av et stort antall røde blodlegemer. Men det var ingen angrep. Tusen takk, send meg et annet belte.

? Ryazantseva N.A., Tyumen region

Tusen takk for at du sendte Fizomed belte. Han reddet meg fra sterke kramper i nyrene. Jeg mottok et belte i mars 2012, bruk det kontinuerlig, ta av på lørdag når jeg bader i badekaret. Etter å ha mottatt til januar 2013, i 9 måneder, hadde ikke 7 ganger for hele uken. Det var ingen sterke spasmer, jeg sov godt om natten. I sommer, i juni 2012, sjekket urinuttak. Testene er negative. Det er mye slagg. Urate steiner har gått ut, fosfat steiner har gått, tillit har dukket opp - jeg vil aldri ha positive tester. Hvis jeg skulle ta av beltet om natten, så kunne det oppstå alvorlig smerte i nyrene.

Behandlingsbeltet Fizomed, som du sendte på min forespørsel, hjalp meg mye og hjelper meg mer. I løpet av året og 8 måneder bærer jeg det hele tiden, uten å ta av, ikke telle badet og vaske. 4. mars 2003 gjennomgikk jeg en ultralydsskanning i Saratov og jeg hadde steiner. Fra 16. mars 2013 begynte jeg å bære et belte. I hele tiden merker jeg at sand kommer ut. Det var ingen alvorlig smerte. Jeg er veldig bekymret for press og hjerteslag, jeg må drikke mye medikamenter. Alt dette påvirker nyrene. Jeg følger strengt en diett. I juni klarte jeg å få en henvisning fra legen min til den regionale polyklinikken i Saratov, for å se en urolog. Jeg ble satt i diagnostisk avdeling for å sjekke funksjonen av nyrene. Jeg ber rådgiverne om råd for behandling av hypertensjon og arytmier, samt for å støtte normal funksjon av nyrefunksjonen.

? Dunaeva G.A., Krasnoarmeysk

Kjære healere, Berdyashev Vasily Egorovich adresserer deg, for andre gang. For tre år siden ble jeg diagnostisert med nyrestein og sand i nyrene, tvunget til å gå gjennom hele kommisjonen og ble utnevnt til en operasjon. Jeg nektet. Etter å ha lest artikkelen din i AiF og appellert til organisasjonen din for å sende meg et belte. Jeg gjennomsyret det i et år og sjekket etter det, det var en stein igjen, og det var tre. Den ene er 18 mm. Den andre er 15 mm. Den tredje er 12 mm. Men denne ble igjen. Og han begynte å forstyrre meg mye, så jeg ber deg om å sende meg Fizomed-beltet.

? Berdyashev V.E., Chelyabinsk region

Velkommen! For noen år siden ble jeg kvitt nyrestein med beltet ditt. Wore det til slutten av holdbarhet og veldig takknemlig for deg. Nå har moren det samme problemet - hun er 78 år gammel, men jeg håper virkelig at beltet ditt vil hjelpe henne. Jeg håper virkelig at kvaliteten på produktene dine ikke har endret seg, og jeg takker deg på forhånd for din hjelp.

- Subbotina A.A., byen Vladimir

Kjære Fizomed LLC! Jeg har brukt tjenestene dine i 9 år. Jeg takker hjertelig for belte for nyrene. For en glede er det at du bringer lettelse til mennesker, bedre liv og livets glede. Med respekt og takknemlighet, Savina Anna Mikhailovna!

- Savina A.M., Kaliningrad-regionen

Kjære Fizomed LLC ansatt! Vennligst send meg et belte. Jeg skriver det andre beltet rent for forebyggende formål. Resultatet av å bruke det første beltet er fantastisk: det er ingen steiner og sand i nyrene, men jeg drikker stadig hypertensive piller for trykk (og terapeuten sier at trykkpiller er steinprøver, så muligheten for å returnere sykdommen er ikke utelukket). Jeg uttrykker min oppriktige takk for helbredelse. Det første beltet er utløpt, og uten det tenker jeg ikke lenger på god helse. Jeg håper på din hjelp.

- Poloschapova N.V., byen Nazarovo

Jeg informerer deg om resultatene av å ha på seg Fizomed-beltet, men dette er bare mine personlige observasjoner. Jeg er 65 år gammel. Diagnosen av urolithiasis er en korallformet stein i høyre nyre siden 2005. Jeg har et belte siden 1. oktober 2013 kontinuerlig og om natten også. Jeg tar bare av for å ta en dusj. Etter 3 måneder oppstod hvite flak i urinen og deretter et mørkt bunnfall. Det var smerter i nedre rygg og underliv. Etter 5 måneder i mars det året ble det brunrødt. Smerten intensiverte. Beltet fortsatte å bære. Etter 2 uker kom urinen tilbake til normal, smerten forsvant. Osteochondrosis også helbredet. Beltet vil bli slitt til slutten av treningen, dvs. til 1. juni 2015. Kontroll av ultralydstudier av nyrene oppførte seg ikke, dette skyldes turen til byen Tula. Vi har verken urolog eller ultralyd.

- Shcheglova GD, Tula-regionen

Velkommen! Jeg vil uttrykke min takknemlighet til deg og si en stor takk. For et år siden bestilte jeg fra deg for mannen min "Prostalong Fizomed". Brukt i år følte han en forbedring i hans helse. Min mann er likvidator av Tjernobyl-atomkraftverket - han har en hel rekke sykdommer, inkludert kronisk prostatitt, adenom. Takket være beltet hans følte han en forbedring i sykdommene hans. Igjen vil jeg fortelle deg en stor takk, ikke bare fra meg selv, men også på vegne av mannen min.

- Osipova N.Yu., Volgodonsk

Kjære arbeidere av Fizomed LLC! Jeg ble nærmet av det faktum at i 2008 ble nyrestein funnet. Og bare takket være ditt terapeutiske belte "Fizomed" som jeg kjøpte fra deg tre ganger, ble jeg kvitt nyresteindannelse. Ved hjelp av et belte ble kona kvitt nyrestenes tilstedeværelse. For det er vi hjertelig takknemlig.

- Ulansky N.A., Belgorod

Hei kjære oppfinnere av Fizomed belte. Jeg appellerer til deg med en forespørsel om å sende meg dette beltet. Jeg har allerede tatt 4 Fizomed belter fra deg og bestiller den femte i linje. Så jeg unngikk kirurgi. Nyrene mine er ganske svake, men dette belte hjelper meg mye. Jeg har det hele tiden og sover med den.

- Batyukov A.G., Nizhny Novgorod Region

God dag! For tredje gang har vi skrevet ut Fizomed terapi belte. Jeg vet ikke hvordan noen enn oss belte er veldig hjelpsomme. Mens mannen har på seg et belte, er nyrene rene. Vi er veldig takknemlige for deg. Måtte Gud gi deg hyggelige mennesker for et slikt mirakel av helse og lykke!

- Belinsky L.A., Irkutsk region

Kjære Fizomed-ansatte, send meg et belte, jeg er 32 år gammel, diagnosen er urolithiasis. Takk så mye for å redde folk. Min bestefar, en veteran av den patriotiske krigen i ordets fulde forstand, overlevde takket være beltet ditt, han skrev dem allerede for deg - 4 stykker og igjen kommer han til. Jeg ber deg om å sende meg et belte, da jeg håper han vil hjelpe meg og redde meg. Vennligst hjelp meg, siden jeg har to barn, og jeg må heve dem. Med vennlig hilsen respekterer du Oksana Duryagina

- Duryagina OA, Altai Territory

Velkommen! Jeg ble hyggelig overrasket over å motta et brev fra deg, men jeg har lenge ønsket å skrive deg en fizomed om beltet, men jeg har fortsatt ikke nok tid til å så, jeg bor i et privat hus. Jeg hadde på seg en fizomed belte 6. desember 2010, direkte på kroppen. Og nå svarer jeg på dine spørsmål: Jeg vet ikke størrelsen på steinene, fordi jeg ikke gjorde ultralydundersøkelser, behandlingen var tolerant. Helseforholdet var annerledes - ubehagelig, smertefullt. Det var øyeblikk, jeg lå i to eller tre dager, alvorlige smerter dukket opp etter omtrent en og en halv måned med å bære et belte. Jeg observerte de synlige endringene i urinen etter tre uker med å bære beltet. I begynnelsen ble synlige flak flyter, urinens farge endret til en skitten grønn farge, det var så mye at jeg selv var redd først. Men da la jeg merke til at når du urinerer noe riper og i krukken på bunnen av sanden er godt merkbar, er det veldig skrapete å ta på. Og med båndets slitasje økte mine urinasjonsnumre og mengden urin, det var et øyeblikk at mengden morgenurin nådde 1 liter. Jeg har et belte så langt, og jeg vil ha det i et helt år. Jeg har en 24-timers beltemodus. Nå i terapeutiske handlinger av beltet fizomed - tror jeg! Mange takk til skaperne av dette beltet!

- Guskova V.V., Tver

Min kjære, hei! Vi appellerer til deg en gang med en forespørsel om å sende kontanter ved levering Fizomed belte. Beltet du sendte hjalp også veldig mye. Stenen i nyren ble knust fra 2, 7 cm til 1, 1 cm. Den siste ultralydet viste mange små steiner og sand. Dette er for min kone Novikova Nina Pavlovna, hun er 65 år gammel og har en midje størrelse på 100cm. Vi er pensjonert, hvis det er rabatt, vær oppmerksom på, hvis ikke, vennligst send allikevel.

? Novikova NP, Engelsk

Distinguished skapere av beltet fizomed, carrier fizomed har stadig skrevet i mange år. Jeg vil skrive at belteutløpsdatoen er over, og nyrene mine bor og jobber, på grunn av det fizomede beltet, har jeg nephrotos pyelonefrit og sand. Jeg vil fortelle deg at jeg er veldig takknemlig for denne etableringen av et fizomed belte, men jeg kan ikke skryte i det hele tatt, fordi jeg umiddelbart blir syk. Du sendte meg sist for en rabattpris, det var i 2014. Sheliness endte i april, vennligst send meg et belte, beltet ditt er veldig dyrt, og min pensjon er liten. Vennligst gjør til en redusert pris. Med vennlig hilsen Galina Fedorovna

? Knyazeva GF, Udmurtia

Velkommen! For tiden bruker jeg fizomed belte utelukkende til profylakse, siden 1985 har jeg lidd av urolithiasis. I 1990, i en alder av 52 år, gjennomgikk han operasjon på den venstre nyren (den rette), en stein ble kuttet 2,5 med 3,5 cm. Siden da har han ikke kontaktet leger om nyresykdommer, men jeg vet at bare 10 prosent nyrekirurgi, gi absolutt positivt resultat, i andre tilfeller returnerer sykdommen før eller senere. Derfor, for profylakse, bestemte jeg meg for å bruke et fizomed belte. Og tilsynelatende ikke forgjeves. Jeg bruker den i 5 måneder hele tiden, med unntak av korte pauser i badedager og dager med å vaske beltet. I 3-4 måneder hadde jeg et belte, jeg så dobbelt så ut som stein, størrelsen på et kamphodet, og også to ganger utgangen av veldig uklar urin, med brune flak, det var ingen smerte, det var bare ubehagelige følelser. Jeg fortsetter å bære et belte, det er ikke tungt og jeg vil ha på seg til juni, hvoretter jeg antar å bli undersøkt. I mellomtiden fortsetter jeg å jobbe hos bedriften som mekaniker; Mitt ønske om deg er en ting - å fortsette i samme ånd. Med vennlig hilsen, Yu.P. Remennikov

? Yu.P. Remennikov, Sakhalin

Jeg ble virkelig hjulpet av Fizomed healing belte, jeg vil gjerne gi svar på alle dine spørsmål, men jeg har ikke data fra ultralyd eksamen. Likevel var en stein, minst en, i nyrene mine, behandlingen fortsatte normalt, med en liten forverring da steinen forlot nyren i urinrøret. Helsesituasjonen var normal, smerten var bare når steinen kom ut, og de dukket opp et sted mellom den andre og tredje uken med å bære beltet. Beltet hadde om lag to måneder. Kompatibel slitemodus. Jeg har nå et belte, jeg har også spinalproblemer, som han også hjelper, men med avbrudd. Nå føler jeg ikke nyrestein. Hvis noen eller sand dukker opp, går den raskt ut med urin. Takk så mye for dette helbredende mirakelbeltet.

? Kiselev SA, Altai Territory

For to år siden spurte jeg urologen om beltet, han fortalte meg at det ikke var alvorlig, det var en hoax. Det var en tid da han fortalte meg at min stein ikke var gjenstand for kirurgi, da bestilte jeg et belte fra deg, jeg bærer det hele tiden, jeg gjennomgikk en ultralydsskanning i Ufa, siden vi ikke har en lege, var det en 30 mm stein, nå - 26 mm. Jeg var så glad for at isen var brutt, legen var overrasket, spurte hva jeg tok, jeg visste ikke sikkert til ham, sa - jeg drikker gress. Om beltet kjenner de bare meg og mitt hjem. Jeg bestemte meg for å være stille til den bitre enden. Venstre side gjør vondt vondt. Hele tiden. Ikke skarp kolikk som det skjer, men vondt. Jeg har på meg et belte og jeg skal ha det, det er noen ulempe - jeg har mistet mye vekt. Takk så mye!

Jeg oppfordrer deg sterkt til å sende meg Fizomed-behandlingsremmet. Han hjelper meg. Under mitt lange liv, 70 år, lider jeg av urolithiasis på 30 år. To ganger operert på (steiner som stakk i urinerne), gikk til skianleggene, men trodde på mirakelbeltet da jeg begynte å bruke den siden mai 2009. Krav er dannet, men lite. Og kom ikke så smertefull og sand ut. For andre gang skrev jeg belte tilbake i 2012, men holdbarheten er utløpt. Og nå trenger jeg det fortsatt, ifølge vitnesbyrd om en ultralydsskanning. Jeg ber deg om å sende meg den tredje gangen, det fantastiske beltet Fizomed.

? Gerhard L.I., Krasnoyarsk Territory

Kjære Fizomed ansatte, jeg ber deg om å sende meg et belte, diagnosen er ICD. Jeg skriver det andre beltet, rent for forebyggende formål. Forholdet til det første beltet, resultatet er fantastisk, det er ingen steiner og sand i nyrene, men jeg er hypertensiv, jeg drikker hele tiden piller for trykk. Terapeuter sier at trykkpiller er steindannende. dvs. Muligheten for tilbakeføring av sykdommen er ikke utelukket. Jeg uttrykker min oppriktige takk for helbredelse. Ved første belte utløpt. Uten belte tenker jeg ikke lenger på god helse.

? Goloshchapova N.V., Krasnoyarsk Territory

HVORFOR REKOMMENDERER jeg FIZOMED BELT

L. V. Shiparina, urolog av polyklinisk N 155, Moskva
1. Medisinsk paraffinholdig

L. V. Shiparina, urolog av polyklinisk N 155, Moskva
1. Jeg begynte å bruke Fizomed-parafinholdig belte for fire år siden. Hvorfor? Fordi han ikke har kontraindikasjoner å bruke, og fordi behandling med denne medisinen både nå og nå er den mest gunstige metoden for behandling av urolithiasis.
2. Jeg vil sitere en sak fra praksis. Pasienten, 38 år, led av urolithiasis i mer enn 10 år. Behandlingen som har blitt brukt alle disse årene har ikke gitt suksess. Etter en år lang bruk av Fizomed belte med ultralyd skanning av steiner i begge nyrer, ble det ikke funnet. Pasienten anbefales å fortsette å bære et belte for forebygging.
O. S. Efremenkova, urolog av polyklinisk N 108, Moskva
1. I tre år har jeg brukt Fizomed-beltet i praksis. Jeg tror denne metoden er den mest milde og effektive i fravær av bivirkninger.
2. Som et eksempel på effektiviteten av Fizomed-beltet, kan jeg si følgende tilfelle. En pasient, 46 år gammel, kom til meg for en avtale med alvorlig renal kolikk. Størrelsen på steinen (0,6 cm) foreslo muligheten for uavhengig separasjon. Imidlertid varte angrepene i to uker, men steinen forlot fortsatt ikke. Pasienten kalte ambulansen, men avsto fra sykehusinnleggelse. Etter at han vendte seg til klinikken, tildelte jeg ham et Fizomed belte. Innenfor tre (!) Dager var kalkulatoren borte, og uten smerte. Pasienten selv brakte den til meg for å vise. Anbefales å bære et belte for å forebygge.
LM Gorbarets, urolog på polyklinisk N 181, Moskva
1. Jeg har brukt Fizomed beltet allerede i fire år, fordi det effektivt lindrer smerte, ødelegger kalkulator og reduserer dysuri. I tillegg reduseres antall eksacerbasjoner av kronisk pyelonefrit og blærebetennelse hos pasienter som bruker det.
2. Pasienten, 65 år, led av urolithiasis i mer enn tre år. Før behandling med Fizomed-belte i høyre nyre, hadde den en stein som måler 0,7 cm. På bare seks måneder med kontinuerlig bruk av Fizomed-beltet, ble det ifølge en ultralyd ikke lenger oppdaget stenen.
Jeg vil gi et ekstra eksempel som slo meg. En 57 år gammel pasient hadde en stor koralformet stein som måler 4,5 cm i diameter i høyre nyre. Varigheten av urolithiasis er syv år. Etter tre år med å bruke Fizomed-beltet, har steinen halvert og i dag er det 2,5 cm. Pasienten fortsetter selvfølgelig å bære beltet, og prognosen for kur er mest vellykket.
I dag er behandling av urolithiasis utenkelig uten bruk av Fizomed-paraffinholdige belte. Han mottok de fleste anerkjennelser fra munnen til leger som aktivt diskuterer ulike aspekter ved bruk i sider av profesjonell presse. Og vi vil avslutte denne artikkelen med et utdrag fra publikasjonen "Fizomed Belt" - det urologiske verktøyet til den nye generasjonen av urologen til distriktet Zelenograd O. Icahn, publisert i "Medisinsk avis".
"Modern urologi er et av de mest dynamisk utviklede områdene av medisin. Utvilsomt vil det i nær fremtid avhenge av metoder for forebygging og tidlig påvisning av sykdommer. Den vellykkede bruken av Fizomed-belte i vår praksis gjør at vi kan snakke om det som et lovende og fundamentalt nytt verktøy, mest relevant for trender i morgen. "
"Medisinsk avis", N 15, 2002
Konsultasjoner om bruk av Fizomed belte kan fås ved å ringe i Moskva: 722-05-90, 722-05-94.
For å bestille Fesomed belte per post, send et brev som beskriver medisinsk historie, som angir midje størrelse og den eksakte returadressen til adressen: 103064, Moskva, PO Box 414, Fosomed LLC, seksjon nr. 5. Kostnad for kontanter ved levering - 1750 rubler + 8% for posttjenester.
Belt "Fizomed" kan kjøpes på apotek i Moskva:
N 98, Kutuzovsky Ave., 26;
N87, Tverskaya str., 4;
N50, ul.Sergiya Radonezhsky, 8;
N53, Krasnoprudnaya str., 3/5;
N 173, Semenovskaya Nab., ​​2/1;
N 103, Leningradsky Prospect, 59;
N 55, Krasnaya Presnya St., 13;
N309, Bol. Pereiaslavskaya St., 15, s. 1;
N1 MPS, Novaya Basmannaya St., 5;
Farmmicum, Dmitrovskoe shosse, 30, bld.1;
"Old Doctor", Leninsky Prospect, 37A;
"Old Doctor", Prospekt Mira, d.112;
Novoarbatskaya, Novy Arbat Street, 7
"Elixir", Khimki, Mayakovsky St., 4;
N 393, Korolev, oppgjør Tekstil, Tarasovskaya str., 1.
Abakan 6-45-43; Alma-Ata 32-18-51; Astrakhan 22-57-54; Arkhangelsk 23-79-27; Barnaul 43-64-35; Berezniki 6-78-65; Belgorod 35-33-21; 31-60-66; Bryansk 74-24-28, 73-81-46; Bratsk 36-40-31; Vladivostok 26-04-04; 25-67-88; Vologda 21-98-61; Volgograd 34-90-68, 33-51-95; Volzhsky 31-58-61; Voronezh 53-14-09, 23-74-88; Vladimir 32-27-70; Vladikavkaz 74-73-47; Dimitrovgrad 2-50-80; Jekaterinburg 71-60-61, 71-06-65, 71-41-82, 45-68-81,22-73-60,53-2862; Ivanovo 40-56-99, 35-70-74; Irkutsk 20-41-82; Izhevsk 22-57-47; Kamyshin 37-9-41; Kaluga 73-14-82; Kamensk-Uralsky 3-24-75; Kaliningrad 21-74-28, 21-96-54. Kazan 45-70-44, 93-06-73, 64-41-40; Kirov 35-35-99; Krasnodar 68-38-47; Krasnoufimsk 2-34-91; Krasnoyarsk 43-74-30; 23-34-94; Kostroma 54-80-03; Kursk 2-68-75; Lipetsk 43-24-22; Vann 5-99-00; Magnitogorsk 32-68-83; Makhachkala, 67-07-87; Murmansk 31-64-00; Murom 2-00-00; N.Novgorod 36-43-82, 42-60-84, 33-79-16; Nalchik 5-44-53; Finn 64-19-13; Novokuznetsk 78-65-70.; 74-42-87. Novorossiysk 61-06-26; Novosibirsk 29-49-77, 66-18-22; Nizhny Tagil 25-78-96; Novgorod den store 11-25-15; Naberezhnye Chelny 53-00-82; Orenburg 77-37-49; Eagle 5-30-68; Pervouralsk 2-78-01; Perm 90-18-35; 34-26-03; Petropavlovsk-Kamchatsky 3-24-00; Petrozavodsk 76-50-87; Penza 66-18-10; Pskov 72-32-51; Rostov-til-Don 51-82-37, 48-29-46; Ryazan 20-55-54, 28-26-27; Saratov 27-98-68, 24-43-74; St. Petersburg 314-54-01, 233-26-58, 164-05-05, 554-13-97, 277-22-46; Samara 42-33-28; Sterlitamak 24-72-17; Stavropol 24-39-79; 77-88-36; 26-44-31; Surgut 28-34-55; Syktyvkar 20-19-74; Smolensk 3-92-23; Tambov 72-32-96; Tver 36-18-78, 33-23-91; Tyumen 46-26-19; Tula 27-04-72; 32-55-53; Tomsk 41-95-29; Tolyatti 37-64-33; Taganrog 31-05-77; Ulyanovsk 31-35-91; Ufa 22-11-46, 51-05-51; Cheboksary 62-49-26; Cherepovets 55-19-48, 51-50-43; Chelyabinsk 37-49-28; Jaroslavl 30-38-68; Yakutsk 42-54-61, 26-42-60.

Vårt nettsted har regler for oppførsel som vi oppfordrer deg til å følge. I kommentarene forbudt:

  • Banning
  • krever vold, fornærmelser på nasjonal grunnlag
  • fornærmelser forfattere av materialer, andre brukere av nettstedet
  • annonsering, koblinger til andre ressurser, telefonnumre og andre kontakter

Redaktørene sjekker ikke kontakter, og angir at de tidligere er skadelige for andre brukere. Meldinger med de angitte bruddene slettes av moderatoren. Vi underretter også om at redaktørene ikke er ansvarlige for innholdet av kommentarer, selv om brukerens stilling ikke sammenfaller med redaktørens mening.

Skriver på veggen

Kvalme om morgenen, følelse av tyngde og "telle" i riktig hypokondrium etter å ha spist, bitter smak i munnen, dårlig søvn, forstoppelse... Listen vil lett fortsette av en person som lider av gallestein. Sann, det er de som hittil ikke har lagt merke til noe som dette i sin tilstand, men har funnet ut om steiner ved en tilfeldighet i en undersøkelse av en helt annen grunn. Uansett hva det var, da det ble klart at ubudne gjester ble oppløst i galleblæren, oppstår spørsmålet - hva skal jeg gjøre?

Umiddelbart advare - å engasjere seg i populær rensing av gallen ved hjelp av å drikke forskjellige ekkel ting eller noe koleretisk stoff i alle fall umulig. Hvis steinen viser seg å være større enn diameteren av galdekanalene, vil din innsats tvinge denne kanalen til å stenge seg, og så må du raskt gå til ambulansen og ligge ned på operasjonstabellen, og hvis du ikke er heldig, gå sakte og ligge ned... du vet hvor. Imidlertid har driftstabellen i mer eller mindre fjern fremtid luminaries til nesten hver eier av gallestein. Bare fordi det er nesten umulig å oppløse dem med medisiner, og det er langt fra alt for ultralydsoppløsning. Å utvise de "levende" steinene er ekstremt farlig på grunn av det som allerede er beskrevet ovenfor.

Nye metoder for behandling av gallesykdom "Vesicurus-Fizomed" lar deg løse disse problemene.
Enheten "Vesicurus-Fizomed" er et terapeutisk paraffinholdig element i en stoffveske som er festet til kroppen i riktig hypokondrium. I dag er det en av de mest lovende måtene for ikke-kirurgisk behandling av sykdommer i galdeanlegget.

Den viktigste kvaliteten på Vesicure-Fizomed-enheter er at dens handling er patogenetisk, dvs. påvirker komplekset av årsaker og mekanismer av sykdommen (patogenesen), som ikke bare tillater effektivt å ødelegge steinen, men også samtidig å gjenopprette galleblærenes funksjon. Den terapeutiske effekten oppnås på grunn av effekten på strukturen av biologiske vev av kroppens egen energi. Parafinholdige terapeutiske elementer i enheten gjennomgår en spesiell behandling, som et resultat av hvilke de får evnen til å forandre kroppens naturlige energi og lede den til å fylle opp og gjenopprette forstyrret energiutveksling mellom cellene i vevet. Dette fører til en forbedring av metabolske prosesser i galleblærens vev, eliminerer betennelse, normaliserer arbeidskapasiteten, gjenoppretter elastisitet og kontraktile funksjon av galleblæren og kanaler. I dette tilfellet er virkningen av enheten, i likhet med kroppen, helt fremmed og ødeleggende for gallestein. Steinene begynner å myke, bryte ned, og gjenblærenes restaurerte funksjonalitet gjør at du effektivt og sikkert kan fjerne mikropartikler av ødelagte steiner. Og steinen kan ikke begynne å bevege seg til funksjonen til boblen er gjenopprettet. Og siden dette skjer gradvis, da funksjonen er gjenopprettet, har steinen allerede blitt ødelagt og fjernet av mikropartikler sammen med galle.

Evnen til å gjenopprette den normale funksjonen til cellene i et organ gjør det også mulig å anvende Vesicurus-Fizomed med cholecystitis, dyskinesi av galleblæren, for å gjenopprette fra giftig (inkludert alkoholisk) leverskade.
Kanskje den eneste ulempen ved denne metoden er behandlingens varighet. For å oppnå et fullstendig resultat, bør man bruke (bruke) Vesicure-Fizomed-enheten i flere måneder. Men her er noen som er dyrere. De som har det travelt, ønsker vi å finne en god kirurg, og vi vil anbefale den mer tålmodige å følge alle anbefalingene fra den behandlende legen og produsenten av enheten "Vesicurus-Fizomed".

BELT FIZOMED

Kjære Hopp, Hei!
Fizomed belte har ingen kontraindikasjoner.
Verken koronar hjertesykdom, diabetes mellitus eller kronisk pyelonefritis hindrer ikke bruk av Fizomed-belte.

Dine spørsmål blir besvart av apotekets redaktør av Apotek Tell A's LLC.
Hovedprinsippene for apotekets arbeid er pålitelighet, profesjonalitet, kvalitetssikring av medisiner og alle produkter, høflig og rask service.

Kjære besøkende, du kan fortsette konsultasjonen på vår hjemmeside.

Ring oss! tlf. (495) 937-32-20, 937-32-29, 638-52-23 (call center)


Under behandling anbefales det ikke å spise krydret og salt mat for å tillate hypotermi. På tidspunktet for utslipp av sand i fravær av kontraindikasjoner, anbefales det å ta en stor mengde væske for den mest frie utladningen av salter og sand.


Det anbefales å konsultere legen ved internt mottak.

Dine spørsmål blir besvart av apotekskonsulentens apotekskonsulent.
Du kan også stille et spørsmål på vår hjemmeside www.pastera.ru

"PHARMACY PASTER" - et nettverk av apotek, et nettapotek med budlevering i Moskva. Postlevering i Russland og mulighet for betaling ved bankoverføring.
Lave priser. Rask levering.
Alle produkter er sertifisert.

SKAP EN NY MELDING.

Men du er en uautorisert bruker.

Hvis du har registrert deg tidligere, så logg inn (innloggingsskjema øverst til høyre på siden). Hvis du er her for første gang, registrer deg.

Hvis du registrerer deg, kan du fortsette å spore svarene på innleggene dine, fortsette dialogen i interessante emner med andre brukere og konsulenter. I tillegg vil registrering gi deg mulighet til å foreta privat korrespondanse med konsulenter og andre brukere av nettstedet.

Fizomed belt + (Fizomed Laboratory) - anmeldelser

Egentlig hjelper

Plusser: Fungerer sikkert.

Ulemper: Ingen.

Gjennomgang: Jeg ønsket å dele med leserne på dette nettstedet, mine inntrykk av fysioterapiutvikling for behandling av urolithiasis. I vår familie lider en slektning urolithiasis hele hennes liv. Operasjonen mislyktes. Den som er syk vet hva det er når du klatrer på muren av smerte. Tormented, kjørte til legene. Jeg, som en ung representant for familien vår :) begynte å overvåke Internett på dette problemet. Jeg fant på skjemaene informasjon om Fizomed Laboratory, hvis forskere har utviklet en... Mer

Fizomed artro effektive midler

Plusser: Praktisk slitt, fast, eliminerer smerte og årsak til smerte.

Ulemper: Nesten ingen ubehagelige følelser.

Testimonial: Jeg har selv et fizomed artro verktøy, fordi det allerede er for meg som noe hverdag og obligatorisk. Jeg klær og bærer den på kneleddene, fordi det ikke er en slik belastning på dagen på kneet. Samtidig er det en behandling, det er følt. Knæret etter å ha blitt på seg ble mer mobil. Det er ingen slik smerte når du går. Når jeg løfter vekter, føler jeg mindre ubehag.

Hva hjalp meg

Plusser: God og behandler bare nyrene.

Ulemper: Ingen kontraindikasjoner.

Gjennomgang: Fitozilin og Fizomed er to forskjellige verktøy som passer best for meg å behandle og forebygge nyresykdom. Da hun begynte å bære et belte hele tiden, måtte hun gi opp Fitosilin. Han ble bare ikke nødvendig. Beltet håndterer selvstendig steiner og sand. Sakte, lenge, men uten smerte og ubehag.

Sikker og effektiv

Pros: Safe, verdt pengene.

Ulemper: Du må vente på effekten.

Gjennomgang: Hun har lenge jobbet i designinstituttet, stillesittende arbeid og belastning på nakke, ryggrad. Over tid var det allerede en offisiell diagnose av osteokondrose av cervico-thoracic ryggraden. Jeg dro til massasje, hadde en behandling med gode salver. Men noe var nødvendig for permanent bruk. Derfor var jeg på jakt etter spesielle korsetter, belter. Blant de sikreste og mest effektive beskrivelsene for meg var Fizomed Artro. Det er lett å bære, det er nesten ikke synlig under klærne og kan alltid fjernes. Justerbare stropper, under... Mer

Fizomed + Belt Reviews (Fizomed Laboratory) i kategorien medisinsk utstyr.
Du kan skrive en anmeldelse på dette elementet eller legge til et nytt element som ikke er på nettstedet og skrive en anmeldelse på den.

Bruk av materialer er forbudt uten skriftlig samtykke fra administrasjonen.

Internett Ambulanse Medical Portal

På manglene funnet email [email protected]

statistikk
25 spørsmål ble lagt til per dag, 45 svar ble skrevet, 9 av dem var svar fra 8 spesialister på 2 konferanser.

Siden 4. mars 2000 har 375 spesialister skrevet 511 756 svar på 2 329 486 spørsmål.

Klager vurdering

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalyse644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Diabetes sukker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blood Sugar395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Narkotika vurdering

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroksin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukose-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbenzoat135
  20. Natriumbenzoat135

Fizomed

Funnet (51 innlegg)

Hva kan jeg si om beltet "FIZOMED"? å åpne

11. april 2003 / Eugene (I. B. 3...

. 3 måneder stein 11 mm begynte å dele seg litt fra hverandre. Sanden kommer ikke ut. Nylig hørte jeg om Fizomed-belte med porfyrinsatser og ønsket å spørre om det var mulig å kvitte seg med steiner om noen få måneder. Jeg er 22 og vil virkelig ha et barn, og med. å se på

. profylaktiske midler for dette faktum, om mulig i mer detalj. Hva hjelper med resorpsjonen av en slik svulst. Hjelper Fizomed behandlingsbelte? Har spa-behandling, inkludert mineralvann. Takk på forhånd. Waldemar åpner

Kjære doktor! Fortell meg, er det aktivt annonserte fizomed beltet - i 3-4 måneder er det virkelig i stand til å oppløse og fjerne steiner fra nyrene, eller dette er bare et annet salgsfremmende triks. Takk å åpne

Hei, lege. Moren min har steiner i nyrene hennes. Med jevne mellomrom går hun til sykehuset med smerte. Fortell oss hva slags sykdom det er, hvilken prosentandel av sannsynligheten... åpen

12. august 2002 / Valery

Kjære Lena! Uttalelser fra Mr. Koblikov om Fizomed belte. ikke basert på noe. Ta en titt på. spørsmål, inkludert vurderinger av urologer som bruker. BELT "FIZOMED" i praksis. Jeg kjenner personlig nok til hvem beltet er. å se på

Belter eksisterer, de kalles Fizomed, effekten er ekstremt tvilsom. Annonsering er aggressiv. å se på

12. august 2002 / Valery

. Hva er dine tvil basert på? Har du prøvd å bruke et belte i din praksis? Det er jeg ikke sikker på. Fordi jeg vet nok folk som Fizomed-beltet hjalp. Det ødelegger virkelig stener. Her prøver du, og så sier. Vennlig hilsen. å se på

Jeg har en 5 mm stein i blæren og sand i nyrene. Gi en smertefri og effektiv behandling. Fizomed Belt verdt å ha på seg eller ikke?. å åpne

12. august 2002 / Valery

MÅ KJØPE FIZOMED BELT! Og ikke hør på noen. Jeg tror på 3-4 måneder at det ikke kommer spor av steinen din. Uavhengig av deres sammensetning. Sjekket. Diuretika kan også være full, men kjemi er bedre å ikke forgifte. Helse til deg! !! å se på

Spørsmål til legen og til alle som vet. Faren min vil kjøpe sin Fizomed belte (for reklame, han knuser nyrestein og fjerner dem). Hvis noen hadde på seg et belte, ville det være nysgjerrig å høre om det er effektivt og hvor smertefullt prosessen med konklusjoner er. å åpne

Min venn ble diagnostisert med urolithiasis. Noen av hennes bekjente anbefalte henne å ha spesialtilbud. belte mot ICD. Er det sant at det er slike belter og hva er deres... åpen