gråt (((suspensjon baktrim

Svulst

jenter, min søtne syk ((((

i går kveld steg tempoet til 39, de ga nurofen... Klokka 3 om morgenen sto hun opp igjen - de ga det igjen, hun kastet det straks (hun likte det ikke)... Jeg dro for å ta nurofen til pliktapoteket ((((

I dag ble en lege kalt, en bestemor kom og ble utnevnt:

-sjøvann + nesedråper

Jeg feide bort Tantum Verde umiddelbart, kjøpte en aqualore for halsen i stedet. Men om suspensjonen undret jeg meg. Jeg leste om ham i nete - en analog av biseptol ble skrevet, men dette er et antibiotikum. Det viser seg at denne suspensjonen også er et antibiotika.

og så vidt jeg vet, hvis de foreskriver antibiotika, så er dette når tempoet varer 2-3 dager. Og hvorfor ga hun oss denne suspensjonen med en gang?

Datteren min har en rennende nese, temperaturen er fra 37 til 39, øynene er vannet og nakken er rødaktig litt. Ingen hoste.

Fortell meg, er dette antibiotikumet Bactrim? Du ga det til barna.

ps Datteren min har en annen temperatur i hennes liv - første gang var det fra vaksinasjon. Tidligere tolererte vi dysene stille ((((

Bactrim

Min mor fra behandling med sulfadimetoksin under influensa på den tiden "tjente" en alvorlig nyreskade og 6 år senere døde av kronisk nyresvikt. Før det var "behandling" en helt sunn person.

Derfor, person, betyr ordet "sulfadimethoxin" i meg panikk og frykt for å dø. Det er sant. 01.12.2003 20:11:33, Natasha og Igorek

Det er ingenting mer å synde. Min mor drikk ikke noe medikament i det hele tatt. Og så tok influensa opp at legen foreskrev 2 tab. allerede 4 ganger om dagen. Vel, hun så dem ærlig. Og så begynte kramper og akutt nyresvikt, hemodialyse og andre "livsgledelser". Jeg var i 10. klasse da. Hun bodde 4 måneder alene. Ukjent på hva.

Siden da har nyrene jobbet dårlig. Selv om de første to årene var synligheten til gode tester fortsatt tilstede.

Og Herbalife var tilsynelatende den siste halmen. Hun så ham rett før hennes død. : ((((

Brrrrrr. Skummelt å huske.
Derfor er jeg redd for ordene "sulfadimetoksin" og "Herbalife".

Nylig viste en tegneserie på TV at det var en boks med Herbalife-logotypen og påskriften "HerbaDeath" i samme skrift 13. januar 2003 00:08:55, Natasha og Igorek

Bactrim sirup vurderinger

Melding Niksi »Lør Jan 16, 2010 09:09

Melding Kuzya »Lør Jan 16, 2010 09:12

Meldingen Niksi »Lør Jan 16, 2010 09:19

Postpinne »Lør Jan 16, 2010 10:52

Melding solskinn »Lør Jan 16, 2010 11:29

Melding Kuzya »Lør Jan 16, 2010 11:38

Postpost »Lør Jan 16, 2010 18:03

Melding NatKa »Lør Jan 16, 2010 19:11

Melding Len_a »tors 21 jan 2010 16:21

Melding Len_a »Tue Jan 21, 2010 20:53

Melding SergeyL »Fre Jan 22, 2010 09:43

Meldingen Mets Inna »Tue 26 jan 2010 12:51

Meldingen Mets Inna »Tue 26 jan 2010 13:13

Min lille sønn er 2,5 måneder gammel. Hosten og snuten begynte, på den andre dagen steg temperaturen til 37,6, temperaturen var 3 dager, legen foreskrev raskt antibiotikabruket (for ikke å gjøre det verre), jeg ga ikke, i dag er det nesten ingen snø på den 8. dagen, jeg vasker ut noe slim etter søvn, men det var hoste og det bekymrer meg mye, hoster mer eller mindre (våt hoste), hovedsakelig etter søvn, og noen ganger slim et sted i munnen. Og av en eller annen grunn i morges sure øyne og rødhet i øyelokkene. Jeg var allerede plukket med disse abs for å begynne å helbrede og ikke å starte, men jeg vil ikke spisse et slikt barn så. Jeg gir en varm drikke og begynte å gjøre massasje drenering. Men tviler fortsatt tvil, gjør jeg det riktig.

Lagt etter 5 minutter 35 sekunder:

Beklager, jeg skjønte ikke umiddelbart hvordan jeg skrev her og prøvde. I huset er det selvfølgelig varmt 23-24 grader, men det er vått og jeg prøver å lufte det, men jeg kan ikke gå nå, nå har vi -22

Vurderinger Bactrim for barn

6. november 2015

Ved hvilken dose og for hvilken hensikt er Bactrim-legemidlet foreskrevet? Instruksjoner for bruk, pris, vurderinger om effektiviteten til dette verktøyet vil bli presentert nedenfor. Du vil også lære om forholdene under hvilke nevnte medisiner ikke kan brukes, om det kan gis til barn, etc.

Formen, emballasjen og sammensetningen av stoffet

Du kan kjøpe dette legemidlet i forskjellige former:

  • Bactrim sirup (suspensjon). Instruks for bruk rapporterer at de aktive stoffene i dette verktøyet er trimethoprim og sulfametoksazol. Også innbefattet i oral suspensjon er ytterligere komponenter som metylparahydroksybenzoat, dispergerbar cellulose, polysorbat 80, propylparahydroksybenzoat, sorbitol, renset vann, vanilje og banan smaker. Gjennomsiktig sirup går i salg i krukker, som er plassert i en pappeske med en måleske.
  • Tabletter "Bactrim." Anmeldelser av "Bactrim" sier at dets aktive ingredienser også er trimethoprim og sulfamethoxazol. Natriumdokusat, natriumstivelseglykolat, magnesiumstearat og povidon brukes som ekstra ingredienser. Oblong hvite tabletter kan kjøpes i blisterpakninger plassert i papppakker.

Farmakologiske egenskaper

Hvordan virker stoffet "Bactrim"? Instruksjoner for bruk av suspensjoner og tabletter rapporterer at det er et kombinasjon bakteriedrepende middel som utviser en synergistisk effekt.

Virkemekanismen for et aktivt stoff som trimethoprim er å blokkere 2 enzymer som tvinger bakterier i folinsyrereplikasjonstrinnet. I kombinasjon med sulfametoksazol er den antibakterielle effekten av denne komponenten utbredt. listeria, klamydia, pertussis bacillus, toxoplasma, fekale enterokokker, actinomycetes, brucella, enterobacter, nocardiosispatogener, shigella, legionellose, Intestinal Yersiniose, tularemi, koksidioidomykose).

farmakokinetikk

Er Bactrim absorbert? Bruksanvisning (for barn, suspensjonen er best egnet) sier at etter å ha tatt stoffet inni, absorberes det ganske raskt i det øvre GI-området.

I blodet nås maksimal konsentrasjon av legemidlet på 2-4 timer. Den antibakterielle aktiviteten varer i 7 timer. Kommunikasjon med plasmaproteiner av sulfametoksazol er 70% og trimetoprim - 44%.

Biologisk transformasjon av hovedstoffene (til inaktive metabolitter) skjer gjennom acetylering i leveren. Hos mennesker blir stoffet jevnt fordelt, med penetrasjon gjennom histohematogene barrierer.

I lungene og urinen overskrider konsentrasjonen av trimethoprim plasma. Når det gjelder bronkial sekresjoner, prostata kjertel, samt spytt, galle, vaginale sekreter, spinale og interstitielle væsker i mellomøret, brystmelk, bein og slimete øyne, akkumuleres stoffet i mindre grad.

I begge virkestoffene er elimineringshastigheten den samme. Halveringstiden er avhengig av alder:

  • barn opptil et år - 7 timer;
  • barn 1-10 år gammel - 6 timer;
  • voksne - 11 timer.

Med nedsatt nyrefunksjon, så vel som i alderen, øker halveringstiden til legemidlet.

Legemidlet er avledet gjennom nyrene (opptil 70% trimethoprim og opptil 30% sulfametoksazol).

Indikasjoner for bruk

Hva er stoffet "Bactrim"? Bruksanvisning (for barnesuspensjon - det beste alternativet) indikerer følgende indikasjoner:

  • Åndedrettssystem: lungebetennelse i lungene, bronkiektase, bronkopneumoni, pneumocystis lungebetennelse, akutt eller kronisk bronkitt.
  • ENT-organer: skarlet feber, bihulebetennelse, otitis media, tonsillitt, laryngitt.
  • Genitourinary system: myk chancre, uretitt, prostatitt, pyelitt, veneral lymfogranulom, cystitis, epididymitt, pyelonefrit, gonoré, inguinal granulom.
  • Fordøyelsessystemet: cholecystitis, paratyphoid feber, gastroenteritt, tyfusfeber, kolera, kolangitt, dysenteri, salmonelloperatør.
  • Hud: akne, furunkulose, sårinfeksjoner, pyoderma.
  • Andre: akutt brucellose, akutt eller kronisk osteomyelitt, malaria, osteoartikulære infeksiøse patologier, toxoplasmose (som en kompleks terapi), sjø-amerikansk blastomykose.

Kontra

Hva er kontraindikasjonene av stoffet "Bactrim"? Instruksjoner for bruk (for barn som suspensjonen er kjøpt kun på anbefaling av lege) rapporterer følgende forbud:

  • leukopeni;
  • overfølsomhet overfor hovedkomponentene i legemidlet;
  • agranulocytose;
  • leversvikt;
  • alder opptil tre måneder;
  • aplastisk anemi
  • nyresvikt
  • B12-mangel anemi;
  • amming periode;
  • mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase;
  • svangerskapstid
  • pediatrisk hyperbilirubinemi.

Forsiktig administrasjon av stoffet

Med ekstrem forsiktighet er denne medisinen foreskrevet for:

  • porfyri,
  • skjoldbrusk patologi;
  • bronkial astma;
  • folsyre mangel.

Drug "Bactrim" (suspensjon): bruksanvisninger for barn

Anmeldelser av denne medisinen vil bli beskrevet nedenfor.

Doseringen av stoffet for barn bør velges kun av en erfaren spesialist. For å bruke den nødvendige suspensjonen ved hjelp av en måleske (5 ml), inkludert i settet.

Fra 12 års alder bør dosen av Bactrim være 20 ml to ganger daglig (morgen og kveld). Hvis langvarig behandling kreves, anbefaler leger at man tar stoffet på 10 ml om morgenen og så mye om kvelden. I tilfelle av sykdommer som forekommer i alvorlig form, er kvelden og morgendoser på 30 ml tillatt.

Hvor lenge bruker Bactrim til barn i akutte infeksjoner? Bruksanvisningene (en beskrivelse av legemidlet ble presentert ovenfor) fastslår at for slike sykdommer bør varigheten av behandlingen være minst fem dager eller til alle symptomene forsvinner.

Behandling av barn uten tegn på forbedring i tilstanden er en grunn til å konsultere en barnelege med henblikk på dosejustering.

Med en sykdom som myk chancre foreskrives denne medisinen 20 ml to ganger om dagen. Hvis det ikke er tegn på helbredelse etter 7 dager, kan terapien forlenges i en uke. Det bør tas i betraktning at ineffektiviteten av stoffet kan være forbundet med forekomsten av patogenresistens.

Hvordan behandle ukompliserte akutte urinveisinfeksjoner? Hva sier brukerveiledningen om dette? "Bactrim" (sirup), hvis vurderinger er tvetydige, administreres en gang daglig i en mengde på 40-60 ml. Ta suspensjonen fortrinnsvis ved sengetid.

For å forebygge lungebetennelse, gir barn fra 12 år 20 ml av legemidlet per dag.

Dosering av stoffet for små barn

Nyfødte babyer 3-5 måneder viser kvelden og morgeninntaket av 2,5 ml sirup. Fra 6 måneder til 5 år foreskrives barn 5 ml av legemidlet og fra 6 til 12 år - 10 ml. Ved alvorlige infeksjoner kan den angitte dosen økes med en og en halv gang.

Bivirkninger

Hvilke bivirkninger kan stoffet Bactrim forårsake? Bruksanvisning (for barnesuspensjon - selv om det beste valget, men fortsatt tildeles bare ved indikasjon), indikerer følgende bivirkninger:

  • leukopeni, nøytropeni, agranulocytose, megaloblastisk anemi, trombocytopeni;
  • diaré, tap av appetitt, kvalme, gastritt, glossitt, magesmerter, hepatitt, stomatitt, hepatonekrose, kolestase, økt transaminaseaktivitet i leveren, pseudomembran enterocolitt;
  • tremor, apati, hodepine, depresjon, svimmelhet, aseptisk meningitt, perifer neuritt;
  • polyuri, interstitial nefritt, hematuri, nyrestørrelser, hyperkreatininemi, krystalluri, giftig nefropati, økt urea;
  • lungeinfiltrater, bronkospasmer;
  • kløe, lysfølsomhet, eksfolierende dermatitt, angioødem, utslett, epidermal toksisk nekrolyse, eksudativ erytem multiforme, feber, skleral hyperemi, allergisk myokarditt;
  • artralgi, myalgi;
  • hypoglykemi.

Spesielle anbefalinger

Hvis hudutslett eller andre bivirkninger av alvorlig art oppstår, bør behandlingen med dette legemidlet stoppes.

Varigheten av Bactrim-terapi bør være minimal, ellers bør antallet dannede elementer i blodet overvåkes.

Med mangel på folsyre, nyresvikt, så vel som i alderen, på bakgrunn av inntaket av medisinen i spørsmålet, kan hematologiske endringer forekomme, som er karakteristiske for mangel på folsyre i menneskekroppen.

For å forhindre krystalluri skal pasienten gi et tilstrekkelig volum av væske, samt å overvåke tilstrekkelig diurese.

Anmeldelser av "Bactrime" for barn

Pasienter som tok stoffet i spørsmålet i form av suspensjon og tabletter, reagerer tvetydig om det. For noen mennesker virket denne medisinen svært effektiv og ble en utmerket hjelper i kampen mot ulike sykdommer, og for andre forårsaket det bare bivirkninger.

Eksperter forklarer slike tvetydige vurderinger ved at "Bactrim" virkelig har mange kontraindikasjoner, så vel som en stor liste over uønskede reaksjoner. I denne forbindelse er hans avtale kun tilrådelig hvis andre behandlingsmetoder ikke hjelper pasienten.

Anmeldelser av denne sirupen er også varierte. De gir ikke mulighet til å danne en bestemt mening om sikkerheten og effektiviteten.

Ifølge foreldrene skal denne medisinen kun foreskrives av en barnelege og bare etter en grundig medisinsk undersøkelse. Bare i dette tilfellet vil behandlingen være effektiv og relativt trygg for barnet.

Plusser: mye vitnesbyrd, effektivt, ikke dyrt, produsert i Frankrike, fra 3 måneder kan tas til barn

Ulemper: Det er side og kontraindikasjoner

For første gang ble "Bactrim" foreskrevet av en barnelege til min sønn da han på 4,5 måneder ble syk med bronse. Det var høst, ganske kult, tilsynelatende kjørt rundt for spesialister, stående i køer på klinikken blant de syke, feberiske barna og barnet gjorde jobben sin.

Fordeler: Ikke høy kostnad, effektivitet, vist i ulike sykdommer

Ulemper: En stor liste over kontraindikasjoner og bivirkninger

Første gang jeg møtte dette stoffet, da et barn ble syk, var han da 1 år 4 måneder gammel. Det hele begynte å hakke på hals og tørr hoste. Ingen kald, ingen feber, fikk bare en stemme og en hoste dukket opp med det.

Russland, Belgorod - Petropavlovsk-Kamch.

Plusser: lav pris, anstendig effekt!

BAKTRIM Suspensjon for oral administrering ble tilordnet til mitt treårige barn av en barnelege da sistnevnte hørte hennes sønns fryktelige fløyter inni. Legen sa: "Dette antibiotikumet må være full, ellers kan du bli syk med bronkitt, hvis ikke behandlet." Selvfølgelig er vi.

Ulemper: ikke lys emballasje

Når legen foreskrev det for oss, hadde jeg av en eller annen grunn mistillit til produktet. Av en eller annen grunn var navnet "baktrim" knyttet til navnet på et antibiotika. skadelig for tarmflora. Det er gjennomsnittlig, så apotek er tilgjengelige, solgt uten resept.

Plusser: Effektivt, kvalitet, meninger skje, billig

Ulemper: bivirkninger

Da datteren min var en år gammel, endte vi med et sykehus med bronkitt Om. Sykdommen er alvorlig og krever grundig behandling. Barnelege foreskrev det antimikrobielle legemidlet Bactrim. Apoteket har funnet uten problemer, kommersielt tilgjengelig og rettferdig.

Fordeler: Rask effekt, pris, smak

Ulemper: Jeg fant dem ikke

Høsten kom, datteren min gikk til barnehagen og nå er vi uvel. Temperaturen steg, snuten og hosten begynte. Først sa legen at lungene var rene, foreskrev enkle hostpiller. Og så tok det en halv uke, men barnet mitt fortsatte.

Plusser: Hjelper å bli kvitt langvarig hoste.

Ulemper: Mange bivirkninger.

Bactrim ble foreskrevet til barnet mitt da han hostet i lang tid. Og hosten var tørr, varte i omtrent to uker, og leverte til barnet mitt mye uleilighet. Det er ikke dyrt, om hundre og femti rubler, som gleder. Aktivt stoff

Russland, Nizjnij Novgorod

Gjennomgang anbefalte: 0 Anmeldelsesdato: 2015-02-11

Plusser: Effektiv, velsmakende!

Jeg har to jenter, og vi er stadig syk med laryngitt, legen foreskrev suspensjonen "Bactrim", og da de begynte å ta det, ble de jentene mine umiddelbart etter det. Bare hun reddet oss. I tillegg kan du ta.

Anmeldelse anbefalt: 0 Anmeldelsesdato: 2015-11-10

Plusser: God kamp for bakterier

Ulemper: ikke alle har råd til det

Vi ble ikke syk igjen for lenge siden, og jeg ringte legen, hun fortalte oss at dette var en akutt respiratorisk sykdom, men vi har tilsynelatende smittet noen fra barnehagen og foreskrevet stoffet "Bactrim" til oss. Etter å ha lest instruksjonene som er vedlagt dette.

Ulemper: løs avføring

Hei alle sammen! Første gang et barn ble syk med ordinær orvi, foreskrev legen umiddelbart oss en rekke medisiner, inkludert antibiotikumet "Bactrim", vanligvis Linex skal umiddelbart skrives til ham for å forbedre fordøyelsen.

Ainura, jeg er en sykepleier ved opplæring, og derfor kan jeg bare si fra en opplevelse: leger liker å spinne penger, bestille forskjellige undersøkelser og dyre rusmidler fordi de går med denne prosentdelen. Alle betalte medisinske sentre og apotek og leger samhandler i henhold til kontrakten.

For meg var det viktigste å finne ut analysen på mikro-landskapet, hvor vår bjaki ble plantet, en caprogram-tilleggsanalyse ville gi et klarere bilde, men det vil ikke redde deg fra problemet. Forstå, tarmene til et barn som vil krype på kort tid, og alt du trekker i munnen din, vil ikke være steril. Jeg selv fører noen ganger til alle skilsmisser og begynner å fylle barnet selv (om det gjelder meg). Og hvert preparat, for eksempel, intestinal antiseptisk, foruten patogen flora, fjerner og er nyttig, dvs. bare takket være medisinske preparater vil du takle grønn kakao. dvs. du må gjennomgå en veldig lang og kjedelig behandling. Jeg pleide å mate min lille bit med alt dette, vi har en forferdelig konsekvens - jeg burped alt som ble spist, etter en uke med behandling, sendte enda mindre alt til helvete fordi barnet var sløvt. Utilsiktet utvekslet brev med en venn, rådde hun KIPs, da han ved et uhell snakket med en lege av en annen neonatolog, anbefalte hun også å prøve noe fra en rekke KIPs, og jeg fant stoffet Kipferon. pluss ga laktobakterin, fordi Laktobaciller ble undervurdert, og de er ansvarlige for utviklingen av gunstig mikroflora. Ja, kanskje fjernet han ikke alle stofelococcus, proteus og klibciel før slutten, men jeg ser klinisk forbedringer: Jeg hadde utslett, gå regelmessig på gulvet med gul kakao (noen ganger kan du se grønne ting, men dette er også en variant av normen, fordi jeg har det i blandinger eller når vi ikke går på toalettet for en dag, så neste dag vil vi se den kjente grønnfargen), introduserte juice og puree (det er ingen reaksjon), dvs. etter min mening har vi et problem borte.

Bare etter min egen erfaring innså jeg at jeg trengte å begynne med minimumsbehandling, og det var alltid mulig å få tid til å kaste med dyre stoffer.

Men jeg vil gjenta det igjen, barnet er for deg, derfor er det opp til deg å bestemme.

Natasha, tusen takk for de detaljerte svarene. Du hjalp meg mye! Jeg bestemte meg for å nominere KIP for barnet selv. Det vil ikke være skadelig. Avbryt alt annet. I går dro vi til legen, hun tar ikke interesse fra testene. Hun sa om du vil overgi for din komfort, men barnets mage vil ikke være steril lenger. Hvis det ikke er noen spesiell klinikk, er det ikke nødvendig å behandle det. Immunitet må takle. Men vi vil hjelpe ham med bifidobakterier. Jeg vil nå heve det på alle måter, med KIP. Takk igjen. Jeg ønsker deg ikke å være syk.

Jeg er glad jeg hjalp deg med å ta en beslutning. Og du blir ikke syk, alt vil definitivt være bra for din sønn.

Takk! Dette er det viktigste! Jeg trodde aldri at noen kan elske så mye!

))))) det er sikkert. Bare etter fødselen av en baby forstår du at du er klar til å gi livet ditt for en persons skyld))))))))))

KIPferon er et kombinasjonspreparat av human interferon og et komplekst tørt immunoglobulinpreparat. Lacto- og bifidobakterier det inneholder ikke. Uten prebiotika vil du ikke okkupere den nyttige mikrofloren med dem. Noen slags tull til å behandle ditt eget barn i henhold til anbefalinger fra sykepleier fra Internett. Gå til legen.

Natalia, dette er ikke en anbefaling! Hver mor bestemmer seg selv, pluss hvis du leser nøye, har forfatteren allerede vendt seg til en lege. Jeg skrev min erfaring, Kipferon og Lactobacillus i vårt tilfelle hjalp med et smell! Jeg gir ikke anbefalinger, og beskriver livets opplevelse. disse er forskjellige ting! Og det handler ikke om utdanning, du kan ikke være en lege, men det er mye mer rimelig å gjøre...

Takk Natalia for kommentaren. Jeg skrev at vi vil drikke bifido-laktobakteriene, pluss KIPferon. Og hilak-forte, men jeg skrev ikke om det. Var tre leger. Alle anbefaler ikke å drikke antibiotika. Et annet tilleggsutnevnt copprogram. For å gjøre bildet tydeligere.

normal mikroflora er best populert med levende bifidus og laktobaciller. I dag er det få slike stoffer. En av dem er biovestin-lakto (det er billig, inneholder levende kulturer, derfor er prosessen med normalisering av mikroflora mye raskere, trygg). Egnet for Lyalkam og voksne.

Uansett må avtalen være fra legen etter å ha undersøkt barnet ditt. Ikke kopier behandling kjærester. Og igjen, hvis problemet bare finnes i form av tall på papir, men det er ingen klinikk - det er ikke nødvendig å behandle testene. Lykke til!

Takk så mye! I dag går jeg til den tredje legen. La oss se hva hun sier)

Vel, da, Biseptol, så hvorfor et barn, hvis det er motstand mot alle vanlige antibiotika? De plantet hele fordøyelseskanalen. Her kan du velge eller ikke behandle antibiotika av den nye generasjonen. Alt avhenger av klinikken. Hvis tolerert - ikke behandle testene.

I prinsippet er det tålelig. Det går godt i vekt. Det ser ut til å være normalt. Her, ifølge analyser, er det ingen bifidobakterier på grunn av denne stafylokokker. Ja, og laktobaciller under normalt.

Antimikrobielle midler Roche Bactrim suspensjon - Anmeldelse

man helbreder - de andre kremer.

Selv om jeg nølte med at han helbredet i det hele tatt! Min sønn ble diagnostisert med akutte luftveisinfeksjoner og en annen venstre sidet otitis media, men alt var på en eller annen måte ikke så merkbar og uten feber, var barnet litt mer rastløs enn vanlig, og sugoricamy ble hentet fra øret. BAKTRIM ble foreskrevet (Bactrim brukes til å behandle smittsomme sykdommer i luftveiene, som bronkitt, lungebetennelse, lungabscess, purulent pleurisy, empyema osv. Legemidlet brukes til infeksjoner i urinveiene: uretritt, blærebetennelse, pyelitt, pyelonefrit. tarminfeksjoner: dysenteri, paratyphoid feber, tyfusfeber, enterocolitt. Legemidlet brukes også i kirurgiske infeksjoner, infiserte sår, septikemi, meningitt, gonoré og andre smittsomme sykdommer. Olevanov forårsaket av følsomme patogener stoffet.) Hvorfor er lest ovenfor jeg nølte, vet jeg ikke. (Anbefalte doser Bactrim er vanligvis godt tolerert. De vanligste bivirkningene er utslett og gastrointestinale plager.

Overfølsomhetsreaksjoner er beskrevet. Som med andre medisiner, kan pasienter med overfølsomhet overfor stoffets komponenter utvikle allergiske reaksjoner: feber, angioødem, anafylaktoide reaksjoner, serumsykdom, i sjeldne tilfeller - infiltrerer i lungene av en eosinofil eller allergisk alveolit. De kan bli klinisk manifestert av hoste og kortpustethet. Ved plutselig utseende eller økning av slike symptomer, bør pasienten undersøkes, og spørsmålet om å stoppe behandling med Bactrim bør vurderes. I sjeldne tilfeller forekom periarteritt nodosa og allergisk myokarditt. Tilfeller av soppinfeksjoner som candidiasis er beskrevet.

I følge avtagende frekvens kan følgende bivirkninger oppstå:

Hud: Tilbakekalling av legemiddel. Som andre stoffer som inneholder sulfonamider, kan Bactrim i sjeldne tilfeller føre til fotosensibilisering, utvikling av erytem multiforme, Stevens-Johnsons syndrom, toksisk epidermal nekrolyse (Lyells syndrom) og Schönlein-Henoch purpura.
Gastrointestinal: kvalme (med eller uten oppkast), stomatitt, diaré, sjeldne tilfeller av hepatitt, kolestase, glossitt, isolerte tilfeller av pseudomembran enterocolitt, økt transaminaseaktivitet og bilirubinkonsentrasjon. Tilfeller av akutt pankreatitt under behandling med Bactrim er beskrevet, men flere slike pasienter led av alvorlige sykdommer, inkludert AIDS. Det er rapporter om utvikling av levernekrose, sjeldne tilfeller av hepatitt, kolestase, økt transaminaseaktivitet og bilirubinnivå, samt isolerte tilfeller av syndromet "forsvinner gallekanalen".
Hematologiske endringer: leukopeni, nøytropeni og trombocytopeni (oftest mild eller asymptomatisk og forsvinner etter seponering av legemidlet); svært sjelden - agranulocytose, megaloblastisk, hemolytisk eller aplastisk anemi, metemoglobinemi, pancytopeni eller purpura.
Urinveier: i sjeldne tilfeller - nyresvikt, interstitial nefrit, økt blodkarbamid, serumkreatinin, krystalluri. Sulfonamider, inkludert Bactrim, kan føre til økt diurese, spesielt hos pasienter med ødem av hjerteopprinnelse.
Nervesystemet: neuropati (inkludert perifer nevro og parestesi), hallusinasjoner, uveitt, sjeldne tilfeller av aseptisk meningitt eller meningeal symptomer, ataksi, anfall, systemisk og ikke-systemisk svimmelhet.
Åndedrettssystem: Isolerte tilfeller av lungeinfiltrater, som de som oppstår med eosinofile eller allergiske alveolitier. De kan manifestere symptomer som hoste eller kortpustethet. Ved plutselig inntreden eller økning av disse symptomene, bør pasienten undersøkes, og spørsmålet om å stoppe behandlingen med Bactrim bør vurderes.
Muskel-skjelettsystemet: sjelden - artralgi og myalgi, isolerte tilfeller av rabdomyolyse er beskrevet.
Metabolisme: store doser TMP som brukes til å behandle pneumocystisk lungebetennelse fører til en progressiv, men reversibel økning i serumkalium hos et betydelig antall pasienter. Hyperkalemi kan til og med forårsake mottak av de anbefalte dosene TMP, hvis den er foreskrevet mot bakgrunn av brudd på kaliummetabolismen, nyrefeil eller samtidig administrering av legemidler som fremkaller hyperkalemi. Serumkalium bør overvåkes regelmessig hos disse pasientene. Saker av hyponatremi er beskrevet. Personer som ikke lider av diabetes og får TMP-SMZ, noen ganger er det tilfeller av hypoglykemi, vanligvis noen dager etter starten av behandlingen. Risikoen for hypoglykemi er høyere hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon, leversykdom, underernæring eller mottatt store doser TMP-SMZ.
Bivirkninger hos pasienter med aids. Hyppigheten av bivirkninger, spesielt utslett, feber, leukopeni og økt serumaminotransferaseaktivitet hos AIDS-pasienter, er mye høyere enn hos personer som ikke lider av aids.) Etter å ha lest dette, tenkte jeg heller ikke, men til slutt etter at jeg tok dette legemidlet, barnet mitt temperaturen begynte å stige, løs avføring dukket opp, og grensen på alt var ovnen kvinnen. OG DEN HELE HAR GJORT TID, OG EFTER AVBRUTNING AV DENNE PREPARASJONEN SOM EN Akkumulerende Reaksjon. Etter å ha ringt en annen betalt lege til huset, viste det seg at hans barn var forbudt å skrive ut i det hele tatt! Så, mødre og dads, før du behandler et barn med det legen har skrevet ut, finn ut mer om denne legen og legemidlene du har blitt foreskrevet, er fordelen nå Internett i nesten alle hjem! Helse til deg og dine barn!

Anmeldelser for Bactrim

Frigivelsesskjema: Suspensjon

Analoger Bactrim

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 257 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 7 rubler. Analog billigere med 250 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 8 rubler. Analog billigere med 249 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 21 rubler. Analog billigere med 236 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 22 rubler. Analog billigere med 235 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 233 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 233 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 25 rubler. Analog billigere med 232 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 26 rubler. Analog billigere med 231 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 230 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 228 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 30 rubler. Analog billigere med 227 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 226 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 226 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 32 rubler. Analog billigere med 225 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 33 rubler. Analog billigere med 224 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 34 rubler. Analog billigere med 223 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 37 rubler. Analog billigere med 220 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 42 rubler. Analog billigere med 215 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 44 rubler. Analog billigere med 213 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 211 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 51 rubler. Analog billigere med 206 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 53 rubler. Analog billigere med 204 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 55 rubler. Analog billigere med 202 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 57 rubler. Analog billigere med 200 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 69 rubler. Analog billigere med 188 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 89 rubler. Analog billigere med 168 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 97 rubler. Analog billigere med 160 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 113 rubler. Analog billigere med 144 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 143 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 116 rubler. Analog billigere med 141 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 120 rubler. Analog billigere med 137 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 127 rubler. Analog billigere med 130 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 129 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 129 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 131 rubler. Analog billigere med 126 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 132 rubler. Analog billigere med 125 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 138 rubler. Analog billigere med 119 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 142 rubler. Analog billigere med 115 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 143 rubler. Analog billigere med 114 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 146 rubler. Analog billigere med 111 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 109 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 151 rubler. Analog billigere med 106 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 163 rubler. Analog billigere med 94 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 166 rubler. Analog er billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 166 rubler. Analog er billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 168 rubler. Analog billigere med 89 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 171 rubler. Analog billigere med 86 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 175 rubler. Analog billigere med 82 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 177 rubler. Analog billigere med 80 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 181 rubler. Analog billigere med 76 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 182 rubler. Analog billigere med 75 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 74 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 185 rubler. Analog billigere med 72 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 186 rubler. Analog billigere med 71 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 188 rubler. Analog billigere med 69 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 189 rubler. Analog billigere med 68 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 189 rubler. Analog billigere med 68 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 191 rubler. Analog billigere med 66 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 196 rubler. Analog billigere med 61 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 197 rubler. Analog billigere med 60 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 202 rubler. Analog er billigere for 55 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 209 rubler. Analog er billigere med 48 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 43 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 43 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 219 rubler. Analog billigere med 38 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 223 rubler. Analog billigere med 34 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 224 rubler. Analog billigere med 33 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 30 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 30 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 228 rubler. Analog billigere med 29 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 229 rubler. Analog billigere med 28 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 232 rubler. Analog billigere med 25 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 236 rubler. Analog billigere med 21 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 237 rubler. Analog billigere med 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 238 rubler. Analog billigere med 19 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 240 rubler. Analog billigere med 17 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 247 rubler. Analog billigere med 10 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 5 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 5 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 259 rubler. Analog er dyrere for 2 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 264 rubler. Analog er dyrere for 7 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 271 rubler. Analog dyrere med 14 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 273 rubler. Analog dyrere med 16 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 275 rubler. Analog er 18 rubler dyrere

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 276 rubler. Analog dyrere med 19 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 278 rubler. Analog dyrere med 21 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 279 rubler. Analog dyrere med 22 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Prisen er fra 288 rubler. Analog dyrere på 31 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog dyrere på 32 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog dyrere på 32 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 292 rubler. Analog dyrere på 35 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 294 rubler. Analog dyrere på 37 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 295 rubler. Analog er 38 rubler dyrere

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 296 rubler. Analog dyrere på 39 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 298 rubler. Analog er dyrere for 41 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 299 rubler. Analog er dyrere på 42 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 300 rubler. Analog dyrere på 43 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 310 rubler. Analog dyrere med 53 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 310 rubler. Analog dyrere med 53 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere for 57 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere for 57 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 315 rubler. Analog er dyrere for 58 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 319 rubler. Analog dyrere på 62 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 327 rubler. Analog er 70 rubler dyrere

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 328 rubler. Analog dyrere på 71 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 336 rubler. Analog er dyrere for 79 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 339 rubler. Analog mer med 82 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 340 rubler. Analog mer med 83 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 345 rubler. Analog er dyrere med 88 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 347 rubler. Analog er dyrere for 90 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 353 rubler. Analog mer med 96 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 359 rubler. Analog dyrere på 102 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 408 rubler. Analog dyrere på 151 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 412 rubler. Analog dyrere med 155 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 416 rubler. Analog dyrere med 159 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 422 rubler. Analog dyrere med 165 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog dyrere med 167 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 439 rubler. Analog er dyrere for 182 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 455 rubler. Analog er dyrere for 198 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 461 rubler. Analog dyrere med 204 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 489 rubler. Analog dyrere med 232 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 512 rubler. Analog er dyrere på 255 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 530 rubler. Analog dyrere med 273 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 531 rubler. Analog dyrere på 274 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 540 rubler. Analog mer med 283 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 656 rubler. Analog er dyrere på 399 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 678 rubler. Analog er dyrere på 421 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 698 rubler. Analog dyrere på 441 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 759 rubler. Analog dyrere på 502 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1134 rubler. Analog mer med 877 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1317 rubler. Analog dyrere med 1060 rubler

Instruksjoner for bruk til Bactrim

Anmelder: Tatyana (positiv vurdering)

Fordeler: Effektivt stoff, billig, tilgjengelighet på apotek

Ulemper: ikke funnet

For to måneder siden diagnostiserte min barnelege bronkitt med datteren min: Det var en veldig sterk hoste, legen hørte hvesende og bronkitt ble oppdaget på røntgenstrålen. Døtre bare 1 år gammel. Jeg, som en mor, var selvsagt sjokkert og veldig opprørt. Vi ble ikke tatt til sykehuset, behandlet hjemme. Barnelege foreskrev oss Bactrim i kombinasjon med andre legemidler. Jeg hadde ikke hørt noe om Bactrim før, og da jeg leste instruksjonene for stoffet ble jeg overrasket over det store antallet bivirkninger. Til slutt stolt på opplevelsen av legen og kjøpte. Det er en suspensjon for oral administrering, søt til smaken. Barnet oppfattet behandlingen som et spill og drakk med glede. Legemidlet har en antimikrobiell effekt, og det er ikke et viktig antibiotika. Legemidlet hjalp oss mye: hosten var borte. Også fengslende, det faktum at Bactrim ble produsert i Frankrike og kostnaden, sammenlignet med lignende stoffer, vinner (ca. 155 rubler). Vi hadde ingen bivirkninger.

Gjennomgå forfatter: Alla (positiv anmeldelse)

Hoste dråper for de små

Fordeler: Effektiv, skader ikke barnets kropp, behagelig smak

Navnet på dette legemidlet kan være assosiert med navnet på et enkelt antibiotika, men vær ikke redd. De er ikke relaterte. Dette verktøyet har ingen skadelig effekt på magesårets arbeid, så det blir stille solgt på apotek uten resept. Den er egnet for barn fra tre måneder. Smaken av suspensjonen (og det er hun) er søt, hyggelig. Datteren min kalte det rolig og rynket ikke engang. Tok Bactrim en teskje to ganger om dagen. Legen fortalte oss at det var nødvendig å ta det innen en uke, men hosten hadde allerede gått etter fire dager, og på denne behandlingen slått jeg av.

Gjennomgå forfatter: Alena (positiv anmeldelse)

Herdet et barn av bronkitt

Fordeler: Effektiv, behagelig smak.

Ulemper: ikke funnet

I år gikk datteren min til barnehagen, og med begynnelsen av sesongen av ARVI ble vi syk. Legen sa at anaferon, lysobakt, kamille og rhinofluimukil hadde foreskrevet ingenting alvorlig. Samvittighetsfullt behandlet hele uka, men hosten tvert imot økte, etter et annet besøk til barnelege, lærte vi at vi har bronkitt. Listen over narkotika har utvidet seg, og en av de nylig tilførte ble kalt Bactrim. Det er en hvit suspensjon med en hyggelig, søt smak, ideell for barn. Du må ta 1 gang klokken 12, det er en måleske som høsten er praktisk, på veien. Effekten av stoffet dukket opp på 4-5 dag, barnet sluttet å hoste om morgenen, hvesing i lungene forsvunnet.

Anmelder: Inga (positiv vurdering)

Løsning for barn med bronkitt

Fordeler: Effektivitet i bronkitt, pris, minimum bivirkninger

Ulemper: ikke funnet, men vi må ikke glemme å ta midler for å gjenopprette floraen

Suspensjon Baktirim ble utløst datter i to år. De kom tilbake fra barnehagen og datteren begynte å hoste, og en dag senere begynte hosten å fløyte og hes, og så fortsatte det i flere dager - om morgenen ryddet datteren i halsen og hostepiller hjalp ikke. Barnelæreren lyttet og sa at det var tegn på bronkitt, slik at han ikke utviklet seg. Hun foreskrev Bactrim, drikker og innånding. Etter de første dagene da han tok Bactrim sov datteren fredelig, uten hoste og om morgenen. Barnet drakk det med glede - det inneholder smakstilsetningsstoffer og selve antimikrobielle komponenten. Til dags dato, hosten ikke bry, tilpasning til hagen er gått. Jeg vil for øvrig legge til at sirup får lov til å bli mottatt fra 6 måneder, og prisen er rimelig.

Vurderinger Bactrim for barn

Bakrim er et antiviralt stoff som brukes til behandling av ulike sykdommer. Også stoffet er svært effektivt i behandlingen av kroppen, men behandlingen må overholde alle regler for å ta medisinen. Før du begynner din egen behandling, bør du konsultere legen din for å bestemme sykdommen og tildele riktig behandling.

Barnet ditt har ondt i halsen

Ved sår i halsen foreskriver den behandlende legen vanligvis en effektiv behandling for barnet, som inkluderer medisinsk produkt Bakrim. Men noen foreldre er i tvil med utnevnelsen av en lege, og foreldre i slike tilfeller begynner vanligvis å undersøke alle medisiner som legen har foreskrevet. Listen over disse stoffene inneholder nødvendigvis Bakrim. Hvis du er i tvil om bruk av dette legemidlet, anbefaler jeg deg å studere skriftlige anmeldelser.

Hos barn er ondt i halsen veldig enkelt og enkelt, og det anbefales ikke å behandle denne sykdommen med antibiotika. Og stoffet bacrim er en av de typene antibiotika.

Det er også spesielle begrensninger for å ta dette legemidlet til barn.

Ved tidlig fødsel er kroppens og immuniteten til barnet ikke fullt utdannet, og derfor kan kroppen avvise dette legemidlet.

Hos barn i en alder kan dette legemet påvirke kroppen som forårsaker oppkast, kvalme og svimmelhet. Dette kan føre til at en baby gråter, da disse symptomene forårsaker ubehag. Det anbefales heller ikke å gi dette stoffet til barn hvis barnet har hatt sykdommer forbundet med leveren eller nyrene.

Det er veldig farlig å gi denne medisinen hvis barnet har et nedsatt blodsirkulasjonssystem i kroppen.

For øyeblikket er dette legemidlet utelatt fra listen over anbefalte medisiner for behandling. Når en lege foreskriver dette legemidlet, må du be ham om å erstatte det med et annet legemiddel som har samme effekt og mindre skadelig for barnets kropp, eller du kan konsultere en annen lege som kan ordinere en annen behandling, fordi denne metoden er svært farlig og har mange kontraindikasjoner.

Ved bruk av denne medisinen i behandlingen, er det nødvendig å nøye observere modusen for å ta dette legemidlet og dets dosering.

Om hva en sår hals du kan lære av denne videoen:

Behandling og kontraindikasjoner av stoffet

Bactrim er et antiinflammatorisk kombinasjonsmedikament som inneholder trimetoprim og sulfametoksazol. Sulfametoksazol. Når priaparat brukes, øker komponentene effekten av sulfametoksazol, og derved påvirker den aktive typen syre som er ansvarlig for proteinmetabolisme og celleproliferasjon. Bakrim brukes som bakteriedrepende medisin som brukes i ulike tilfeller.

Dette stoffet brukes til behandling av mange sykdommer. Bactrim-behandler:

Sykdommer i det genitourinære systemet, som blærebetennelse, prostatitt, uretitt, etc. Det samme stoffet brukes i behandlingen av luftveiene. Slike sykdommer inkluderer følgende sykdommer: akutte former for bronkitt, typer lungebetennelse og andre. Sykdommer i øre-, hals- og nesepassasjer som otitis, skarlagensfeber, tyfus etc.

Det anbefales ikke å ta dette stoffet til personer som opplever overfølsomhet, så vel som personer som lider av nyresykdommer, ulike typer anemi. Det er også kontraindisert å ta stoffet under graviditet, personer som lider av kronisk astma og sykdommer forbundet med skjoldbrusk.

Bivirkninger av stoffet

Ved bruk av dette legemidlet er det en liste over bivirkninger. Dette stoffet kan påvirke hjernens arbeid på følgende måter: Det kan være hodepine og desorientering, og apati og tegn på mindre depresjon vises hos pasienter som tar dette stoffet.

Det samme stoffet kan påvirke arbeidet i luftveiene, og forårsaker dermed en bronkospasme. Når du tar disse stoffene, må du følge en diett, fordi stoffet har en negativ effekt på fordøyelsessystemet. Det kan forårsake oppkast, kvalme, gastritt, ledsager det med magesmerter.

Den samme effekten på blodkarets arbeid. Ved langvarig bruk av dette legemidlet opplevde pasienter symptomer på trombocytopeni, anemi, leukopeni, etc.

Under arbeidet med urinsystemet kan kapasiteten til funksjonene til nyrene, feltet, hematuri, etc. dannes.

Det samme kan oppstå disarsentasjon, en følelse av smerte i leddene i kroppen. Legemidlet forårsaker kløe i hele kroppen, utslett, økning i kroppstemperatur.

I sjeldne tilfeller dannet blodpropper i kroppen, og følelsen av smerte i området der dette stoffet ble brukt.

Ved uregelmessig bruk kan en overdose av organismen oppstå, noe som kan medføre svært alvorlige konsekvenser. Med en overdose, oppstår smerte i hodet, gagreflekser, desorientering og andre. For å redusere symptomene på forgiftning med dette legemidlet, er det nødvendig å vaske magen med en løsning av kaliumpermanganat.

Bactrim

Bactrim er et kombinasjon bakteriedrepende kjemoterapeutisk middel.
Bactrim inneholder to aktive stoffer som har en synergistisk effekt ved å blokkere to enzymer som katalyserer suksessive stadier av folinsyrebiosyntese i mikroorganismer. På grunn av denne mekanisme oppnås in vitro bakteriedrepende effekt ved slike konsentrasjoner der de enkelte bestanddelene av legemidlet kun har en bakteriostatisk effekt. I tillegg er Bactrim ofte effektiv mot patogener som er resistente mot en av komponentene.
In vitro antibakteriell virkning Bactrim dekker et bredt spekter av gram-positive og gram-negative patogener, selv om følsomheten kan avhenge av geografisk plassering.
Vanligvis mottakelige patogener (IPC 160 mg / l for sulfametoksazol)
Mycoplasma spp., Mycobacterium tuberculosis, Treponema pallidum.
Hvis Bactrim er utnevnt empirisk, er det nødvendig å ta hensyn til de lokale kjennskapene til resistens mot Bactrim av mulige patogener av en spesifikk smittsom sykdom.
For infeksjoner som kan være forårsaket delvis av følsomme mikroorganismer, anbefales det å teste for følsomhet for å eliminere patogenresistens.

Indikasjoner for bruk:
Bactrim skal bare foreskrives i tilfeller der, ifølge legen, fordelene ved slik behandling overstiger den mulige risikoen; Det er nødvendig å løse spørsmålet om det er mulig å håndtere ved bruk av ett effektivt antibakterielt middel.
Siden sensitiviteten til bakterier til antibiotika in vitro varierer i forskjellige geografiske områder og over tid, når man velger et stoff, bør man ta hensyn til lokale særegenheter av bakteriell følsomhet.
Luftveisinfeksjoner: Forverring av kronisk bronkitt, otitis media hos barn, hvis det er nok grunn til å foretrekke kombinasjonen av TMP og SMZ antibiotika monoterapi. Behandling og forebygging (primær og sekundær) av lungebetennelse forårsaket av Pneumocystis carinii hos voksne og barn.
Urinveisinfeksjoner: urinveisinfeksjoner, gonokokk uretitt, myk chancre.
Infeksjoner i mage-tarmkanalen: tyfoidfeber og para feber, shigellose (forårsaket av følsomme stammer av Shigella flexneri og Shigella sonnei, hvis vist antibakteriell terapi), reisende diaré forårsaket av enterotoksiske stammer av Escherichia coli, cholera (i tillegg til væske og elektrolyttfylling).
Andre bakterielle infeksjoner: Infeksjoner forårsaket av en rekke mikroorganismer (mulig kombinasjon med andre antibiotika), som brucellose, akutt og kronisk osteomyelitt, nokardiose, actinomycetom, toxoplasmose og sydamerikansk blastomykose.

Metode for bruk:
Bactrim er best tatt etter et måltid med nok væske.
Voksne og barn over 12 år: 2 bord. 2 ganger om dagen; Minste daglig dose og dose for langtidsbehandling (mer enn 14 dager) - 1 tabell. 2 ganger; maksimal daglig dose - 3 tab. 2 ganger.
Tabletter til barn og suspensjon: barn 6 uker - 5 måneder - 1/2 ts (2,5 ml), 2 ganger om dagen; 6 måneder - 5 år - 1 ts (5 ml) 2 ganger om dagen; 2-5 år - 2 barns tabletter 2 ganger daglig, 6-12 år - 2 ts (10 ml) 2 ganger daglig, eller 4 barns tabletter 2 ganger daglig.
Barn fra 6 uker til 5 måneder - 0,5 måleskefjes sirup to ganger om dagen (morgen og kveld), fra 6 måneder til 5 år - 1 måleske sirup (2 tabletter for barn) to ganger om dagen, fra 6 til 12 år - 2 skudd (1 tablett) to ganger om dagen. Dette doseringsregimet tilsvarer omtrent en daglig dose på 6 mg TMP og 30 mg LPS per kg kroppsvekt.
Ved alvorlige infeksjoner kan doser for barn økes med 50%.
Behandlingens varighet
For akutte infeksjoner bør Bactrim foreskrives i en periode på minst 5 dager eller til pasienten ikke har symptomer i to dager. Hvis det ikke foreligger klinisk forbedring etter 7 dagers behandling, bør pasientens tilstand revurderes for mulig korrigering av behandlingen.

Bivirkninger:
I anbefalte doser tolereres Bactrim vanligvis godt. De vanligste bivirkningene er hudutslett og gastrointestinale sykdommer.
Overfølsomhetsreaksjoner er beskrevet. Som med andre medisiner, kan pasienter med overfølsomhet overfor stoffets komponenter utvikle allergiske reaksjoner: feber, angioødem, anafylaktoide reaksjoner, serumsykdom, i sjeldne tilfeller - infiltrerer i lungene av en eosinofil eller allergisk alveolit. De kan bli klinisk manifestert av hoste og kortpustethet. Ved plutselig utseende eller økning av slike symptomer, bør pasienten undersøkes, og spørsmålet om å stoppe behandling med Bactrim bør vurderes.

De forsvinner etter utnevnelse av folinsyre.
Pasienter med langvarig behandling med Bactrim (spesielt i tilfelle nyresvikt) bør regelmessig gjøre en generell urinalyse og overvåke nyrefunksjonen. Under behandlingen er det nødvendig å sikre tilstrekkelig væskestrøm inn i kroppen og tilstrekkelig diurese for å forhindre krystalluri.
På grunn av muligheten for hemolyse kan Bactrim foreskrives til pasienter med mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase bare ved absolutte indikasjoner og i minimale doser.
TMP forstyrrer utvekslingen av fenylalanin, men dette påvirker ikke pasienter med fenylketonuria, med forbehold for overholdelse av riktig diett.
Som ved utnevnelse av noen sulfonamider, må det tas hensyn til pasienter med porfyri eller dysfunksjon av skjoldbruskkjertelen.
Pasienter hvis metabolisme er preget av "langsom acetylering" er mer sannsynlig å utvikle idiosyncrasi mot sulfonamider.

Kontra:
Kontraindikasjoner til bruk av stoffet Bactrim er: uttalt lesjoner av leveren parenchyma; alvorlig nyresvikt, hvis det ikke er mulig å regelmessig bestemme konsentrasjonen av legemidlet i plasma; Overfølsomhet overfor stoffet i historien; for tidlig og nyfødte av de første 6 ukene av livet.

graviditet:
Dyr forårsaket svært store doser av co-trimoxazol føtal misdannelser som er typiske for folsyremangel.
Ifølge studier i gravide kvinner, litterære vurderinger og individuelle rapporter om utviklingshemming, synes det å være ikke forbundet med en signifikant risiko for menneskelig teratogenicitet å ta Bactrima.
Siden både TMP og SMZ penetrerer plasentale barrieren og dermed kan påvirke folsyremetabolismen, bør under graviditet Bactrim bare foreskrives dersom den forventede fordelen ved bruk overstiger den mulige risikoen for fosteret. Gravide kvinner som får Bactrim, anbefales det å utnevne 5-10 mg folsyre per dag. I sen graviditet er det nødvendig å unngå å bruke Bactrim på grunn av mulig risiko for atomenergi hos nyfødte.
Både TMP og SMZ går i morsmelk. Til tross for at en liten mengde Bactrim kommer til barnet med morsmelk, anbefales det å sammenligne den mulige risikoen for spedbarnet (atomgulsot, overfølsomhet) med forventet terapeutisk effekt for moren.

Interaksjon med andre legemidler:
Hos pasienter med eldre og senile alder, samtidig som de tok noen diuretika (hovedsakelig tiazider), ble det observert en økt forekomst av trombocytopeni.
Bactrim kan øke konsentrasjonen av digoksin i serum, spesielt hos eldre pasienter, så det er nødvendig å overvåke konsentrasjonen i serum.
Hos pasienter som tar warfarin antikoagulant kan Bactrim føre til en økning i protrombintiden. Muligheten for slik interaksjon bør huskes når man foreskriver Bactrim til pasienter som allerede mottar antikoagulantia. I slike tilfeller er det nødvendig å re-bestemme koaguleringstiden.
Bactrim kan hemme fenytoins hepatiske metabolisme. Etter administrasjon av Bactrim i vanlige doser ble det observert en økning i halveringstiden av fenytoin med 39% og en reduksjon i frekvensen av metabolisk clearance med 27%. Ved samtidig bruk av begge legemidler er det viktig å overvåke de toksiske effektene av fenytoin.
Hos pasienter som får TMP, SMZ og syklosporin etter nyretransplantasjon, kan det oppstå reversibel forverring av nyrefunksjonen, manifestert av økte kreatininnivåer. Denne effekten forårsaker trolig TMP. Hos pasienter med normal nyrefunksjon ble det observert en reversibel reduksjon i kreatininclearance, noe som kan skyldes reversibel inhibering av kreatinin-tubulær sekresjon.
Bactrim kan svekke effektene av trisykliske antidepressiva.
Sulfonamider, inkludert sulfametoksazol, kan konkurrere om proteinbinding og renal transport av metotrexat, og dermed øke konsentrasjonen av fritt metotrexat og øke dets systemiske effekt.
Tilfeller av pankytopeni er blitt beskrevet hos pasienter som bruker trimethoprim og metotrexat. Trimethoprim har liten affinitet for human dehydrofolatreduktase, men kan øke tootiskiteten for metotreksat, spesielt hvis det finnes andre risikofaktorer (avansert alder, hypoalbuminemi, nedsatt nyrefunksjon, benmargsundertrykkelse). Denne bivirkningen av stoffet er spesielt sannsynlig hvis metotrexat brukes i høy dose. For å forhindre en negativ effekt på hemopoiesis anbefales det at slike pasienter foreskrives folsyre eller kalsiumfolinat.
Bactrim kan forsterke virkningen av orale hypoglykemiske midler.
Ved samtidig utnevnelse av Bactrim-pasienter som mottar pyrimethamin for forebygging av malaria, i doser over 25 mg per uke, kan de utvikle megaloblastisk anemi.
Hos pasienter som tar indometacin, kan konsentrasjonen av LPS i blodet øke.
Ett tilfelle av giftig delirium er beskrevet etter å ha tatt TMP, LPS og amantadin samtidig.
Bactrim og spesielt TMP kan påvirke resultatene av å bestemme konsentrasjonen av metotrexat i blodserum, utført ved metoden for konkurransebinding til proteiner ved anvendelse av bakteriell dihydrofolatreduktase som en ligand. Ved bestemmelse av metotreksat ved radioimmunmetoden oppstår imidlertid ikke interferens.
TMP og SMZ kan også påvirke resultatene av Jaffe-reaksjonen (bestemmelse av kreatinin ved reaksjon med pikrinsyre i et alkalisk medium), mens resultatet i de normale verdiene overskrides med ca. 10%.
TMP kan ikke brukes samtidig med dofetilid. Administrering av trimethoprim 160 mg / sulfametaxazol 800 mg 2 ganger daglig i kombinasjon med dofetilid i en dose på 500 μg 2 ganger daglig i 4 dager, forårsaker en økning i maksimal konsentrasjon av dofetilid i blodplasmaet, noe som kan føre til utvikling av farlige ventrikulære arytmier.

overdose:
Symptomer på akutt overdose av Bactrim er kvalme, oppkast, diaré, hodepine, svimmelhet, psykiske lidelser og synshemming, i alvorlige tilfeller, krystalluri, hematuri og anuria.
Symptomer på kronisk overdose: undertrykkelse av bloddannelse (trombocytopeni, leukopeni), samt andre patologiske forandringer i blodsammensetningen på grunn av folsyremangel.
Behandlingen utføres under hensyntagen til eksisterende symptomer: Økt nyreutskillelse ved tvungen diurese (alkalisering av urinen bidrar til å fjerne SMZ), hemodialyse (peritonealdialyse er ineffektiv). Det er nødvendig å kontrollere sammensetningen av perifert blod og innholdet av elektrolytter. Ved utprøvde patologiske endringer i blodsammensetningen eller i gulsott, er spesifikk behandling foreskrevet. For å eliminere effekten av TMP på bloddannelse, kan kalsiumfolinat administreres i en dose på 3-6 mg i / m i 5-7 dager.

Lagringsforhold:
Oppbevares utilgjengelig for barn, ved temperaturer opptil 25 ° C.
Holdbarhet - 5 år.

Utgivelsesskjema:
Bactrim tabletter: 20 tab. i pakken.
Bactrim sirup: i flasker på 50 eller 100 ml.

ingredienser:
1 tablett inneholder Trimethoprim (TMP) 80 mg, sulfametoksazol (SMZ) 400 mg.
1 tablett inneholder Trimethoprim 20 og Sulfamethoxazol 100 mg.
1 måleske (5 ml) inneholder trimethoprim 40 mg, sulfametoksazol 200 mg.